Υπάλληλοι καθαριότητας μόνο με τα… απαραίτητα – ΦΩΤΟ

Μία 25χρονη Σκωτσέζα, ίδρυσε εταιρεία υπηρεσιών καθαριότητας οικιών με την ίδια και τους υπαλλήλους της να δουλεύουν γυμνοί.Η Βικτόρια Μέρφι από το Εδιμβούργο της Σκωτίας σπούδασε Οργάνωση Εκδηλώσεων και έχοντας δουλέψει ως αισθητικός, αποφάσισε να αλλάξει καριέρα προσφέροντας κάτι που μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν υπήρχε στην αγορά εργασίας. Έτσι ίδρυσε την Εταιρεία Καθαρισμού Οικιών «Glimmer», το προσωπικό της οποίας αναλαμβάνει να καθαρίσει το σπίτι σας φορώντας τα ελάχιστα απαραίτητα ή ακόμα και τίποτα. Άλλωστε από την ενδυμασία εξαρτάται η ωριαία χρέωση για το καθάρισμα.

Οι 12 γυναίκες και οι 3 άνδρες που δουλεύουν για την Βικτόρια χρεώνουν από 55 έως 75 λίρες την ώρα, ανάλογα με το πόσο …βαριά είναι ντυμένοι.Μάλιστα από τη θέση της καθαρίστριας έχει περάσει και η ίδια η Βικτόρια.

«Ήθελα να κάνω κάτι συναρπαστικό, ακραίο και συνάμα όχι τόσο επικίνδυνο. Δεν είμαστε υπηρεσία συνοδών. Παρέχουμε διασκέδαση και καθαριότητα στους πελάτες μας» λέει και συμπληρώνει:«Κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να κάνει κάτι με το οποίο δεν αισθάνεται άνετα. Ο πελάτης μας θα κάνει την επιλογή και εγώ θα επιλέξω το κατάλληλο για εκείνον προσωπικό».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ