ΒΙΝΤΕΟ-Το νέο “W”

ΒΙΝΤΕΟ-Το νέο “W”

 

Στο πνεύμα της εποχής που επιβάλλει έξυπνες επιλογές κατανάλωσης είναι το νέο προϊόν που είδαμε χθες από τη WIND. Μετά την καμπάνια της για  μείωση τιμών κατά 30% τα τελευταία χρόνια, η WIND βγαίνει με ένα νέο, ξεκάθαρο συμβόλαιο, εισάγοντας για πρώτη φορά την απεριόριστη χρήση φωνής, γραπτών μηνυμάτων και mobile internet μέσα στο μηνιαίο πάγιο. Το νέο αυτό συμβόλαιο με την ονομασία «W» έχει μηνιαίο πάγιο 49,90€ και δίνει απεριόριστη επικοινωνία προς όλους.

Την πολιτική της δωρεάν χρήσης προς όλα τα δίκτυα είχε εισάγει η WIND εδώ και δύο χρόνια, πλέον όμως αποτελεί πολιτική όλων των παρόχων κινητής τηλεφωνίας. Το νέο W έχει ως επιπλέον καινοτομία την απεριόριστη χρήση, την “all you can eat”  λογική, τόσο για κλήσεις όσο και για μηνύματα αλλά και για Internet, δημιουργώντας ένα νέο περιβάλλον στην αγορά.

Σύμφωνα με τον Βασίλη Μπαλούρδο, Ανώτερο Διευθυντή Μάρκετινγκ  προϊόντων Κινητής Τηλεφωνίας της WIND, το νέο προϊόν εντάσσεται στη στρατηγική της οικονομίας που ακολουθεί σταθερά η εταιρεία: «η απλότητα και η οικονομία είναι στο DNA των προϊόντων μας. Θέλουμε να δίνουμε στους πελάτες μας την περισσότερη αξία στην πιο προσιτή τιμή και γι’ αυτό παρακολουθούμε από πολύ κοντά τις εξελίξεις στην αγορά και τις ανάγκες του καταναλωτή. Tο νέο συμβόλαιο W γεννήθηκε από αυτή τη διαδικασία και εγκαινιάζει την εποχή της απεριόριστης οικονομικής επικοινωνίας, δίνοντας το στίγμα της WIND».

Εντύπωση έχει ήδη κάνει η διαφημιστική επικοινωνία του W καθώς μετά τον Τάκη Σπυριδάκη είναι η σειρά του Χρήστου Βαλαβανίδη να μπει ξανά στα σπίτια των τηλεθεατών, αυτή τη φορά ως ο φύλακας των πυλών του παραδείσου της οικονομίας. Με χαρακτηριστική άνεση και χιούμορ ο αγαπημένος πρωταγωνιστής δηλώνει στον μακαρίτη που επιθυμεί τον παράδεισο ότι δυστυχώς η είσοδος απαγορεύεται διότι είναι αμαρτία να πληρώνεις ακριβά την επικοινωνία σου…

Δείτε το Βίντεο:

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ