ΒΙΝΤΕΟ-Το iPad θα αλλάζει τα λάδια του ιχ…

ΒΙΝΤΕΟ-Το iPad θα αλλάζει τα λάδια του ιχ…

 

Πριν αρκετά χρόνια, επιδιορθώναμε τις βλάβες στα αυτοκίνητα κλοτσώντας τα λάστιχα…

Σήμερα και εν έτη 2013 το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πάτε το αυτοκίνητο σας σε ένα συνεργείο, να το συνδέσουν σε έναν υπολογιστή για να του κάνουν διαγνωστικά τεστ, να πάτε για ένα καφέ και να γυρίσετε να το πάρετε.

Τι γίνεται όμως αν θέλετε να ασχοληθείτε με το αυτοκίνητό σας; Εάν είστε ιδιοκτήτης ενός Ford και ενός iPad, και δεν σας πειράζει να το κρατάτε και να το λερώσετε, τότε θα είστε ευτυχής να ακούσετε πως υπάρχει μια εφαρμογή για να σας βοηθήσει να κάνετε βασικές επιδιορθώσεις στο αυτοκίνητο σας όπως να του αλλάξετε τα λάδια.

Η εφαρμογή μας έρχεται από μια εταιρεία επαυξημένης πραγματικότητας ονόματι ARMedia. Η ιδέα και η λειτουργία της εφαρμογής παρουσιάζετε στο παρακάτω video και πραγματικά είναι μια ματιά στο μέλλον.

Κρατώντας λοιπόν το iPad σας και ανοίγοντας το καπό της μηχανής ενός Ford η εφαρμογή αναλαμβάνει να σας ξεναγήσει με ένα μοναδικό τρόπο στα μηχανικά μέρη με διάφορες ετικέτες ενώ σας καθοδηγεί βήμα προς βήμα για το πως να αλλάξετε τα λάδια του κινητήρα ή να προσθέσετε νερό στην δεξαμενή για τους υαλοκαθαριστήρες.

 

 

Πηγή: greekapplenews.gr

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ