Το application… της απιστίας

Θέλετε να επικοινωνείτε με τον εραστή σας χωρίς να σας πάρει χαμπάρι ο δεσμός σας; Η CATE είναι η λύση σας! Πρόκειται για μια εφαρμογή για κινητό τηλέφωνο που κάνει τα μηνύματα και τις κλήσεις που προέρχονται από έναν συγκεκριμένο αριθμό κυριολεκτικά αόρατα!

Η CATE, Call And Text Eraser, γνωστή ως και «εφαρμογή της απιστίας» δημιουργεί στο κινητό τηλέφωνο ένα μυστικό αρχείο καταγραφής κλήσεων και μηνυμάτων (SMS και MMS). Οι άπιστοι, αφού το κατεβάσουν, το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να δώσουν στην CATE την εντολή και τον αριθμό του πρόσωπου που πρέπει να μείνει κρυφό.

Έτσι, όταν από τον συγκεκριμένο αριθμό γίνονται κλήσεις ή στέλνονται μηνύματα, δεν εμφανίζονται στο τηλέφωνο. Μπορεί να τα δει μόνο ο κάτοχος του τηλεφώνου και αφού πληκτρολογήσει τον κωδικό που έχει βάλει. Οι εμπνευστές της εφαρμογής συνιστούν στους χρήστες να μην αποθηκεύσουν στις επαφές τους «τον κρυφό» αριθμό τηλεφώνου.

Η CATE είναι αόρατη γενικώς, αφού σε αντίθεση με άλλες εφαρμογές, δεν εμφανίζεται στην οθόνη του κινητού. Αν βέβαια η εφαρμογή είναι κλειστή, όλα φαίνονται κανονικά. Γι’ αυτό και οι δημιουργοί της CATE συνιστούν να βρίσκεται πάντα σε stealth mode (κρυφή λειτουργία).

Κι αν την ώρα που κάποιος διαβάζει το «απαγορευμένο» μήνυμα εμφανιστεί σύζυγος ή σύντροφος; Ένα απλό κούνημα του τηλεφώνου αρκεί για να εξαφανιστούν τα πάντα.

Για την ώρα, η CATE είναι διαθέσιμη μόνο για τους χρήστες κινητών που έχουν Android. Σύντομα όμως, τον Νοέμβριο, θα κυκλοφορήσει και για iPhone και για BlackBerry.

Η CATE κάνει θραύση στις γυναίκες. Το 70% των αγοραστών, σύμφωνα με την εταιρία, είναι γένους θηλυκού!

 

Πηγή: TA NEA

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ