Τι κούρεμα να διαλέξετε ανάλογα με το επάγγελμά σας

Τι κούρεμα να διαλέξετε ανάλογα με το επάγγελμά σας

 

Δεν αρκεί να επιλέγετε το κούρεμά σας μόνο βάση των τάσεων της μόδας, ή του στυλ που ταιριάζει στο πρόσωπό σας, αλλά και βάση του τι θέλετε να αποπνέετε σε όσους βρίσκονται στον χώρο εργασίας σας.

– Αν είστε γιατρός, δικηγόρος ή τραπεζικός και θέλετε να εμπνέετε εμπιστοσύνη, καλό είναι να αφήσετε στην άκρη τα extreme κουρέματα και να υιοθετήσετε την εμφάνιση του  κολεγιόπαιδου.

– Αν είστε ηθοποιός, ζωγράφος, μουσικός ή γενικά καλλιτέχνης, τότε καλό είναι να βάλετε στο κούρεμα την φαντασία σας και να προσπαθήσετε  να εκφραστείτε μαζί του.

– Αν είστε αθλητής ή γυμναστής, καλύτερο είναι να κουρευτείτε με την ψιλή για να μην ιδρώνετε εύκολα και να μπορείτε να λούζεστε καθημερινά.

– Αν είστε καθηγητής, προσπαθήστε να κάνετε ένα μοντέρνο χτένισμα και αποφύγετε τα συντηρητικά. Δοκιμάστε, ακόμα, να μακρύνετε τα μαλλιά σας. Θα είστε πιο οικείοι στους μαθητές σας.

– Αν είστε πωλητής, ακολουθήστε τις τάσεις καθώς αυτοί που αγοράζουν θέλουν να βλέπουν ότι είστε μέσα στα πράγματα.

– Αν είστε Σεφ προτιμήστε τα κοντά, συμμαζεμένα μαλλιά και με τίποτα μην προτιμήσετε τα μακριά και ελεύθερα στους ώμους. Αν αγαπάτε πολύ τα μαλλιά σας και δεν μπορείτε να τα αποχωριστείτε, προσπαθήστε τουλάχιστον να τα έχετε πάντα μαζεμένα με αλογοουρά.

 

Πηγή metrogreece.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ