Τα ζώδια του Σεπτεμβρίου

Τα ζώδια του Σεπτεμβρίου

Από τη Μαρί-Ντενίζ Διαμαντή (antares-mdd.blogspot.gr)

Συμβουλευτική ισορροπίας, αυτογνωσίας & διαχείρισης

Αστρολογική ανάλυση & διαχείριση πλανητικών δεδομένων

 

ΚΡΙΟΣ (21/3-19/4): Ο Σεπτέμβριος προσφέρει μια σειρά ευκαιριών, πολύ περισσότερο εφόσον γεννήθηκες από την 1η έως τις 4 Απριλίου. Έρωτας, δημιουργικά εγχειρήματα / επιχειρηματικότητα, τεκνοποίηση και σπουδές είναι μόνο κάποιες από τις έννοιες που συνδέονται με την εύνοια που μπορείς να αναμένεις. Η καθημερινότητα βελτιώνεται, όπως και οι συνθήκες στη δουλειά είτε η φυσική σου κατάσταση. Παροδικές πιέσεις / ξεκαθαρίσματα είτε κουραστικές αλλαγές- που ωστόσο οδηγούν σ’ ένα επί της ουσίας καλύτερο τοπίο -διαφαίνονται για εσένα της 24-26/3. Το πνεύμα συνεργασίας, η διαλλακτική στάση, η πίστη σ’ ένα όραμα και η αισιοδοξία δίνουν δύναμη σε κάθε Κριό κατά το β’ μισό του μήνα. Η σύγχυση είναι πιθανή κάποιες στιγμές για εσένα της 10/4.

 

ΤΑΥΡΟΣ (20/4-20/5): Ο Σεπτέμβριος χαρακτηρίζεται ανάμικτος ως προς τις προδιαγραφές του για το δικό σας ζώδιο. Αν γεννηθήκατε στις 8-10/5 και στις 16/5, τότε πιθανότατα θα πιεστείτε ιδιαιτέρως σε κάποιες στιγμές έντασης και θα πρέπει να έχετε κατά νου πως σχέσεις / συνεργασίες περνούν από δύστροπη φάση ξεκαθαρισμάτων  /αλλαγών. Από την άλλη πλευρά, η διέλευση της Αφροδίτης είναι για τους Ταύρους μια όαση, καθώς επιφυλάσσει τύχη, χαρά, προστασία, διεξόδους, αλλά και δώρα από τα παιδιά / την επιχειρηματικότητα  / τον έρωτα. Εύστοχα μπορείτε να διεκπεραιώνετε κάθε υποχρέωσή σας μέσα σε τούτο το μήνα. Ο Δίας από το Λέοντα δίνει κουράγιο, διευρύνει την οικογένεια ή ζεσταίνει τις σχέσεις σας με τους πολύ κοντινούς σας ανθρώπους. Επίσης, ορισμένοι / ες θα έχετε την ευκαιρία να εξωραΐσετε το χώρο σας. Από τις 14/9 και εξής τα έξοδα απασχολούν κι ενίοτε εκνευρίζουν. Ωστόσο, ο συνδυασμός της σύμπτωσης και της σωστής διαχείρισης θα σας προστατεύσουν από τυχόν ζημίες. Η πανσέληνος του μήνα φέρνει την ολοκλήρωση σ’ έναν δημιουργικό σας στόχο είτε μια υποσχόμενη συνάντηση / πρόταση, κυρίως αν έχετε γενέθλια κοντά στις 6/5.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5-21/6): Ο Σεπτέμβριος θ’ αποβεί για ορισμένους Διδύμους εξαιρετικά αποδοτικός και θετικός, ίσως και πολλά υποσχόμενος. Η δουλειά είτε οι καθημερινές ευθύνες θ’ απασχολήσουν με πιέσεις, άγχη κι εκκρεμότητες που θα πρέπει να διευθετηθούν. Επίσης, καλό είναι να φροντίσετε τη φυσική σας κατάσταση, αλλά και να σταθείτε κοντά σε οικεία πρόσωπα που ενδεχομένως θα χρειαστούν στήριξη. Από την άλλη πλευρά, ο τρόπος σκέψης και συνδιαλλαγής φαίνεται να έχει κάτι από αισιοδοξία, δημιουργικότητα και καλή προαίρεση εκ μέρους σας, κάτι που θα βοηθήσει πολύ τις εξελίξεις σε κάθε επίπεδο δράσης. Επίσης ο «χώρος» (σπίτι /  έδρα ) είτε οι σταθερές σχέσεις περνούν από μια φάση ανανέωσης και εξωραϊσμού. Ιδιαιτέρως ευνοημένοι/ες με ευκαιρίες που αναπτερώνουν το ηθικό θα είστε όσοι/ ες γεννηθήκατε από τις 31/5 έως τις 5/6. Αλλαγή στην καριέρα / στην οικογενειακή κατάσταση ή στην κοινωνική σας εικόνα είναι μια φυσική συνέπεια των εξελίξεων, κυρίως αν έχετε γενέθλια γύρω στις 6/6. Θυμηθείτε πως μετά τις 13/9 ο Άρης διελαύνει απέναντί σας. Αυτό σημαίνει πως ορισμένοι/ ες καλείστε να διαχειριστείτε με μαεστρία τις εντάσεις και τα ξεκαθαρίσματα στον τομέα των σχέσεων / συνεργασιών. Προσοχή γενικώς μέσα στο Σεπτέμβριο σε εντάσεις / συγχύσεις επιδείξατε οι Δίδυμοι της 21/5 και της 26/5.  Ωστόσο, για τους τυχερούς/ ές των ημερομηνιών που ήδη ανέφερα, μάλλον συζητούμε για θετικές αποφάσεις και για ένα δυναμικό ξεκίνημα με νέους όρους!

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6-22/7): Ο Σεπτέμβριος είναι ίσως μήνας – κλειδί για ορισμένους Καρκίνους. Ο Δίας από το ζώδιο του Λέοντα επιφυλάσσει άνοδο στα εισοδήματα φέρνοντας καλύτερη διάθεση κι αυξημένη αυτοπεποίθηση. Ο Κρόνος σταθεροποιεί το βηματισμό υμών της 10-12/7 σε κάθε δημιουργική δραστηριότητα. Η διέλευση του Άρη υπόσχεται περισσότερο έρωτα και κέρδη στις διεκδικήσεις σας, κυρίως αν γεννηθήκατε στο γ’ δεκαήμερο. Από τις 14/9 υπολογίστε σε περισσότερο άγχος και σε ευθύνες που θα κουράσουν στο χώρο εργασίας ή γενικότερα στην καθημερινότητά σας. Καθ΄όλη τη διάρκεια του μήνα η Αφροδίτη παίζει το ρόλο του ισορροπιστή στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Κάποιοι / ες ενδεχομένως θα προβείτε σε αλλαγή (αγοραπωλησία) μεταφορικού μέσου. Άλλοι / ες έρχεστε πιο κοντά με ανθρώπους του περιβάλλοντος (αδέλφια / ξαδέλφια / γείτονες) από τους οποίους είχατε απομακρυνθεί στο παρελθόν. Προτάσεις / ευκαιρίες δουλειάς ή εμπορικές συνδιαλλαγές θα είναι το φυσιολογικό αποτέλεσμα των εποικοδομητικών δημοσίων σχέσεων του μήνα. Ζητήματα οικογένειας / σταθερών προσωπικών σχέσεων θ’ απασχολήσουν. Διαχειριστείτε με μαεστρία και υπομονή μέσα στο μήνα τυχόν εντάσεις / αλλαγές / διλήμματα αν γεννηθήκατε στις 3/7 και στις 7/7. Στιγμές πίεσης αφορούν ορισμένους/ ες της 25-27/6. Η πανσέληνος ενδεχομένως δείχνει την ολοκλήρωση μιας συμφωνίας ή την εξέλιξη σε μια νομική υπόθεση / σ’ ένα ζήτημα σπουδών είτε ένα ταξίδι. Θετικά είναι τα μηνύματα του φεγγαριού για εσάς που γεννηθήκατε κοντά στις 8/7.

 

ΛΕΩΝ (23/7-22/8): Ο πρώτος μήνας του Φθινοπώρου επιφυλάσσει ευκαιρίες και προστασία σε καθετί δύσκολο αν γεννήθηκες από τις 2 έως τις 7 Αυγούστου. Καθ’ όλη τη διάρκεια του Σεπτεμβρίου αξίζει να υπολογίσεις στον θετικό αντίκτυπο των δημοσίων σχέσεων / των επαφών, των εμπορικών συνδιαλλαγών και των μετακινήσεων. Τα έσοδα δείχνουν ανοδική τάση κι αυτό μάλλον σε κάνει να νιώθεις μεγαλύτερη σιγουριά, γιατί μπορείς ν’ απολαύσεις μια ποιοτικότερη ζωή! Κατά το β’ μισό του μήνα ο έρωτας ανθίζει και οι στιγμές γίνονται πιο ενδιαφέρουσες κι έντονες, μ’ εσένα να διεκδικείς περισσότερα με ευστοχία. Παροδικές δυσκολίες / εντάσεις / πιέσεις καλείσαι να διαχειριστείς εσύ της 10-12/8 και της 18-19/8. Ζητήματα οικογένειας ή πολύ προσωπικών σχέσεων είτε μια βαθιά αίσθηση ψυχοσυναισθηματικής έντασης / μελαγχολίας είναι τα πιο δύστροπα σημεία του μήνα, κυρίως στις πρώτες 13 ημέρες.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8-22/9): Ο Σεπτέμβριος φέρνει στο προσκήνιο για ορισμένους Παρθένους τον τομέα των προσωπικών σχέσεων / επαγγελματικών συνεργασιών, κυρίως αν γεννηθήκατε γύρω στις 9/9. Εντάσεις και συγχύσεις καλό είναι να τεθούν υπό έλεγχο, εφόσον έχετε γενέθλια στις 23/8 και στις 28-29/8. Για εσάς της 10-13/9 ο Κρόνος υπόσχεται πιο σταθερό έδαφος στο βηματισμό σας, ενώ για τους Παρθένους της 3/9 η θέση του Πλούτωνα εγγυάται συνθήκες αναγέννησης και ουσιαστικής δημιουργίας. Τα οικονομικά απασχολούν καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα. Βεβαίως, οι περισσότεροι θα έχετε τον τρόπο να φέρετε τα επιθυμητά αποτελέσματα όσον αφορά στους υλικούς σας πόρους. Η διέλευση της Αφροδίτης από το δικό σας ζώδιο δίνει την ευκαιρία να αγγίξετε την τύχη και να πλησιάσετε περισσότερο την αγάπη και την ηθική επιβεβαίωση. Από τις 14/9 ο Άρης διελαύνει στον 4ο ηλιακό σας οίκο. Η ψυχοσυναισθηματική φόρτιση είτε τα προβλήματα στην οικογένεια / στις πολύ προσωπικές σχέσεις βγαίνουν στην επιφάνεια και είναι τότε όπου θα χρειαστεί περισσότερη μαεστρία εκ μέρους σας, ώστε ν’ αποφύγετε ζημιογόνες εξελίξεις με ανθρώπους που δεν έχετε ουσιαστικό λόγο να διαταράξετε τις σχέσεις σας.  Αλλαγές στο χώρο (σπίτι / έδρα) θα μπορούσαν να βοηθήσουν στην εξισορρόπηση του προϋπολογισμού σας.

 

ΖΥΓΟΣ (23/9-23/10): Ο Σεπτέμβριος είναι ένας μήνας με ιδιαίτερο νόημα για πολλούς εξ’ υμών. Εσωτερική ηρεμία είναι κάτι που υπόσχονται οι εξελίξεις, καθώς φαίνεται πως ακόμα και τα οικονομικά μπαίνουν σιγά σιγά σε μια φάση εξομάλυνσης. Επικοινωνιακή διάθεση, συνδιαλλαγές και δημόσιες σχέσεις συμβολίζει ο Ερμής στη διέλευσή του από το ζώδιό σας. Από τις 14/9 θεωρήστε πως η έντονη δραστηριότητα και οι δυναμικές – αλλά όχι προκλητικές- κινήσεις προς πάσα κατεύθυνση αποδίδουν. Μπορείτε να διεκδικήσετε περισσότερα, αλλά θα βγείτε διπλά κερδισμένοι/ ες εφόσον το πράξετε με μαεστρία, ώστε να μην πείτε λόγια που πληγώνουν ή προσβάλλουν, ακόμα κι αν τελείτε εν δικαίω. Στιγμές πίεσης / εκνευρισμού / ξεκαθαρισμάτων αφορούν ορισμένους/ ες της 26-28/9. Ευκαιρίες που αναπτερώνουν το ηθικό- εν μέσω συλλογικών χώρων, επαφών, γνωριμιών – είναι στο πρόγραμμα για εσάς που έχετε γενέθλια από τις 3 έως τις 8 Οκτωβρίου.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10-21/11): Ο Σεπτέμβριος αποτελεί σημαντικό μήνα για την περαιτέρω πορεία σας. Κατά το α’ μισό του μήνα είστε ιδιαιτέρως αποφασιστικοί και δυνατοί στην περπατησιά σας, πολύ περισσότερο εφόσον γεννηθήκατε στο γ’ δεκαήμερο. Αν γεννηθήκατε στις 10-12/11, αλλά και στις 18/11, θυμηθείτε πως κάποιες στιγμές ενδεχομένως θα σας φέρουν στα όριά σας. Εύστοχο θα είναι να κινηθείτε παρασκηνιακά προετοιμάζοντας το έδαφος χωρίς να κοινοποιείτε τα σχέδιά σας ευρέως. Η διαίσθηση συχνά θα σας οδηγεί σωστά. Ιδιαιτέρως εξυπηρετική θ’ αποβεί η διέλευση της Αφροδίτης, καθώς θα δώσει ευκαιρίες πάσης φύσεως (επαγγελματικά / οικονομικά / συναισθηματικά) εφόσον είστε ανοιχτοί / ές στην υποστήριξη από φίλους, γνωριμίες και συλλογικά περιβάλλοντα που έχουν τον τρόπο να υποβοηθήσουν στην υλοποίηση των στόχων σας. Η συνάντηση με ανθρώπους «κλειδιά» πιθανότατα θα δώσει διεξόδους για μια ποιοτικότερη μελλοντική πορεία. Τα έξοδα είναι ίσως περισσότερα από τις 14/9 και εξής, άλλο τόσο όμως κι εσείς θα πεισμώνετε για να τα καταφέρετε στη δουλειά σας και να κερδίσετε τη θέση που σας αξίζει. Το φεγγάρι του μήνα (9/9) «μιλά» για έναν δημιουργικό στόχο στα πλαίσια της επιχείρησής σας / της τέχνης σας είτε για τα παιδιά είτε για έρωτα. Αν γεννηθήκατε γύρω στις 8/11 έχετε λόγους να αναμένετε χαρμόσυνες εξελίξεις.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11-21/12): Ο Σεπτέμβριος αποτελεί έναν θετικό μήνα για τους περισσότερους εξ’ υμών. Σίγουρα αξίζει να ποντάρετε σε οφέλη που θα προέλθουν από την επαφή σας με συλλογικά περιβάλλοντα και με φίλους / γνωριμίες. Από την άλλη πλευρά, το βλέμμα είναι μάλλον στραμμένο στην καριέρα / κοινωνική σας εικόνα, αλλά και στους στόχους εκείνους που θα σας πάνε ένα βήμα ψηλότερα. Ευνοημένοι ιδιαίτερα θα είστε εσείς που γεννηθήκατε από τις 2/12 έως τις 7/12. Ταξίδια, νομικές υποθέσεις, διαγωνισμοί, σπουδές, εργασία σε πολυεθνικά περιβάλλοντα είναι κάποιες από τις έννοιες που συνδέονται με την εύνοια που σας περιβάλλει. Οι «συναντήσεις» του μήνα προβλέπονται σημαντικές για κάθε τομέα δράσης. Κατά το β΄μισό του μήνα φαίνεστε πιο αποφασισμένοι για ένα καινούργιο ξεκίνημα. Αλλαγές ως προς το χώρο (σπίτι / έδρα) ή ως προς ζητήματα που άπτονται της οικογένειας / των πολύ προσωπικών-σταθερών σχέσεων είναι ενδεχόμενα για εσάς που έχετε γενέθλια κοντά στις 8/12.  . Προσοχή γενικώς μέσα στο Σεπτέμβριο σε εντάσεις / συγχύσεις επιδείξατε οι Τοξότες της 22/11 και της 27/11.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12-19/1): Ο Σεπτέμβριος δίνει ευκαιρίες σε πολλούς εξ’ υμών. Η αποφασιστικότητα, ο ρεαλισμός, αλλά και η στρατηγική σας αποβαίνουν καθοριστικά ως προς την προώθηση πάσης φύσεως στόχων, κυρίως αν γεννηθήκατε στις 8-10/1 και κατά το γ’ δεκαήμερο του ζωδίου. Η Αφροδίτη από το ζώδιο της Παρθένου φέρνει εύνοια σε μια σειρά φιλοδοξιών, καθώς κι επιτυχίες όσον αφορά στις σπουδές / διαπραγματεύσεις / νομικές υποθέσεις / συμφωνίες, αλλά και σε ζητήματα εκδόσεων / διαγωνισμών / εργασίας σε πολυεθνικά περιβάλλοντα. Ένα ταξίδι είναι ενδεχόμενο. Η ένταση συνοδεύει μια εποικοδομητική αλλαγή για εσάς της 1/1. Η φόρτιση καραδοκεί για εσάς της 5/1. Σύγχυση ή δίλημμα αποτελούν έννοιες που θ’ απασχολήσουν ενίοτε εσάς της 10-11/1. Το φεγγάρι του μήνα (9/9) δείχνει ευνοϊκές εξελίξεις σε μια υπόθεσή σας, αν γεννηθήκατε κοντά στις 6/1.  Στιγμές πίεσης είναι στο πρόγραμμα για τους Αιγόκερους της 25-27/12. Η διέλευση του Άρη από τις 14/9 ενδεχομένως δημιουργεί κάποτε συναισθήματα αγωνίας / ανησυχίας. Ωστόσο, για κάποιους/ ες, προετοιμάζει αλλαγές στο τοπίο, οι οποίες θα ολοκληρωθούν μέσα στον επόμενο μήνα, μάλλον για το απώτερο καλό σας. Θυμηθείτε, όλοι, σε κάθε περίπτωση, πως ο ρόλος του Δία από το Λέοντα είναι να σας ανατροφοδοτήσει με εσωτερική πίστη φέρνοντας ηθική / υλική ικανοποίηση από τώρα έως τον Αύγουστο του 2015.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1-18/2):  Ο Σεπτέμβριος δίνει την ευκαιρία σε πολλούς εξ’ υμών να χαλαρώσετε όσον αφορά στα οικονομικά σας αποθέματα, συνεπώς ταυτόχρονα να ηρεμήσετε και ψυχολογικά από τα άγχη της εποχής. Έως τις 13/9 δίνετε μια σειρά από μάχες και καλείστε ν’ αποδείξετε τη δύναμή σας σε κάθ’ επίπεδο. Φυσικά, καλό θα είναι να φροντίζετε τις ανάγκες του οργανισμού σας σε μια τόσο απαιτητική χρονική περίοδο. Παράλληλα, ας έχετε κατά νου πως ενδέχεται να χρειαστεί να μεριμνήσετε για πρεσβύτερους της οικογένειας.  Καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα η διέλευση του Ερμή υπόσχεται επιτυχείς διαπραγματεύσεις, αλλά και θετικές εξελίξεις όσον αφορά σε νομικές υποθέσεις, εργασιακές διεκδικήσεις, προώθηση φιλοδοξιών σε πολυεθνικά περιβάλλοντα, εκδόσεις και ζητήματα σπουδών. Από τις 14/9 έχετε κοντά σας έναν επιπλέον σύμμαχο στο σύμβολο του Άρη. Είναι τότε όπου η δυναμική σας σε συλλογικούς χώρους αλλά και στην περαιτέρω επίτευξη στόχων πάσης φύσεως γίνεται ακόμα πιο εύστοχη. Περισσότερο ευνοημένοι / ες – κυρίως σε ζητήματα σχέσεων / συνεργασιών- θα είστε οι γεννημένοι/ ες από τις 30/1 έως τις 4/2. Στιγμές πίεσης / ξεκαθαρισμάτων / υπερπροσπάθειας αφορούν εσάς της 7-9/2 και της 14-15/2.

 

ΙΧΘΥΕΣ (19/2-20/3):  Ο Σεπτέμβριος είναι ένας ενδιαφέρων μήνας με την θετική, αλλά και την επικίνδυνη έννοια! Για εσάς που γεννηθήκατε γύρω στις 6/3 προδιαγράφονται αλλαγές ή προκλήσεις σ΄ έναν σημαντικό τομέα (σχέσεις / συνεργασίες / οικογένεια / περιβάλλον). Αν έχετε γενέθλια στις 19/2 ή στις 24-25/2, τότε προετοιμαστείτε για στιγμές έντασης   / σύγχυσης / διλημμάτων. Ιχθύες της 8-10/3 και της 1-2/3 δεν έχετε να φοβάστε τίποτε, διότι Κρόνος και Πλούτωνας εγγυώνται για εσάς σταθερότητα στο βηματισμό σε κάθε τομέα δράσης. Η Αφροδίτη απέναντι από το ζώδιό σας δείχνει πως πολλοί εκπρόσωποι του ζωδίου θα συναντήσετε τώρα την ευκαιρία για κάτι καλύτερο / ποιοτικότερο στον τομέα των σχέσεων / συνεργασιών. Βεβαίως, κάποιες στιγμές η καχυποψία είτε η τάση υπερβολικής ανάλυσης ανθρώπων και καταστάσεων θα κουράσει τόσο τον εαυτό σας, όσο και τους άλλους. Διαχειριστείτε με μαεστρία τις συναισθηματικές, αλλά και τις οικονομικές σας ανασφάλειες / τάσεις ενοχής. Μέχρι τις 13/9 προωθείτε εύστοχα πάσης φύσεως φιλοδοξίες και επιτυγχάνετε σε οτιδήποτε σχετίζεται με ταξίδια, διαγωνισμούς, σπουδές και νομικές υποθέσεις, πολύ περισσότερο αν γεννηθήκατε στο γ’ δεκαήμερο. Από τις 14/9 και εξής θυμηθείτε πως ξεκινά μια εποχή αγωνιστικότητας. Το σίγουρο είναι πως με οδηγό το ρεαλισμό, τη στρατηγική και τη δημιουργική επιμονή σ’ έναν εποικοδομητικό στόχο έχετε να κερδίσετε πολλά. Αυτό που οφείλετε και μπορείτε ν’ αποφύγετε είναι κάθε είδους κόντρα / μη διπλωματική συμπεριφορά προς ανθρώπους που θα μπορούσαν να παίξουν σημαντικό ρόλο στην πρόοδό σας.

 

CELEBRITY ΤΟΥ ΜΗΝΑ

Richard Gere

Γεννημένος στις 31/8, ο Richard Gere ανήκει στο ζωδιακό χώρο της Παρθένου. Η ευγένεια, αλλά και η διπλωματία, η αισθητική και η γοητεία που εκπέμπει δεν είναι τυχαία χαρακτηριστικά, αφού τόσο ο Ερμής, όσο και η Αφροδίτη στο ωροσκόπιό του είναι στο ζώδιο του Ζυγού. Έντονα συναισθηματικός, αλλά και φιλόδοξος, με την αντίθεση Δία / Άρη, ο διάσημος ηθοποιός δεν είχε άλλο δρόμο από αυτόν της επιτυχίας. Η σύνοδος Ήλιου/ Κρόνου απαντάται συχνά σε ανθρώπους που διέπονται από φιλοτιμία, εργατικότητα, υπευθυνότητα, αλλά επίσης γνωρίζουν πολύ καλά να διεκδικούν αυτό που αξίζουν. 

 

– Υπηρεσία προσωπικής συνεδρίας με ρύθμιση συνάντησης (ή τηλεφωνικής συνάντησης) στην Ελλάδα & στο Εξωτερικό: 

Σταθερή τηλ. γραμμή: (+30)  213 0377165

Δείτε το βίντεο:

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ