Τα ζώδια της εβδομάδας

ΒΙΝΤΕΟ- Τα ζώδια της εβδομάδας

 

Από τη Μαρί-Ντενίζ Διαμαντή (antares-mdd.blogspot.gr)

Συμβουλευτική ισορροπίας, αυτογνωσίας & διαχείρισης

Αστρολογική ανάλυση & διαχείριση πλανητικών δεδομένων

 

 

ΚΡΙΟΣ (21/3-19/4): Η νέα σελήνη στο ζώδιό σας ανοίγει έναν καινούργιο κύκλο σε σημαντικά ζητήματα της ζωής σας, κυρίως εφόσον γεννηθήκατε κοντά στις 11/4. Έρωτες, αναγέννηση, διλήμματα, ξεκαθαρίσματα και πολύ πάθος είναι στο πρόγραμμα, περισσότερο βέβαια για εσάς του γ’ δεκαημέρου αυτήν την εβδομάδα. Φροντίστε την εξωτερική εικόνα σας, φερθείτε διπλωματικά και προωθήστε συμφωνίες που θα σας ωφελήσουν οικονομικά, αλλά και ηθικά. Μην ανακοινώνετε ευρέως συζητήσεις, κινήσεις ούτε συμπεράσματα. Φερθείτε δημιουργικά, με συγκρατημένη εξωστρέφεια και χειριστείτε την ορμή σας.

(για άμεσες απαντήσεις σε προσωπικά ερωτήματα επί χάρτου τηλεφωνείτε στο 9011 901 881).

 

ΤΑΥΡΟΣ (20/4-20/5): Αν γεννηθήκατε στο γ’ δεκαήμερο, τότε θα πρέπει να κινήσετε γη και ουρανό ώστε να βρείτε το «όφελος» που κρύβεται κάπου ανάμεσα στις γνωριμίες, στις φιλίες, αλλά και στους συλλογικούς χώρους δράσης. Η εποχή ενέχει νευρικότητα και κυκλοθυμία, ενώ φαίνεται πως κάτι έχετε στα σκαριά στην προσωπική είτε στην επαγγελματική ζωή, το οποίο βεβαίως θα γίνει πιο «ορατό» και απτό στη συνέχεια.

(για άμεσες απαντήσεις σε προσωπικά ερωτήματα επί χάρτου τηλεφωνείτε στο 9011 901 881).

 

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5-21/6): Η νέα σελήνη πραγματοποιείται στον 11ο φυσικό σας οίκο και δείχνει ευκαιρίες, κυρίως για εσάς που γεννηθήκατε κοντά στις 11/6. Γνωριμίες, φιλίες, επαγγελματικές προσφορές, αλλά και καινούργιοι στόχοι σας ανοίγουν ένα παράθυρο ελπίδας κι ανανέωσης προς το μέλλον. Η κοινωνικότητα είναι το «μυστικό» της εποχής. Κυνηγήστε πάσης φύσεως επιδιώξεις, γιατί μπορείτε τώρα να βγείτε κερδισμένοι.

(για άμεσες απαντήσεις σε προσωπικά ερωτήματα επί χάρτου τηλεφωνείτε στο 9011 901 881).

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6-22/7): Η νέα σελήνη πραγματοποιείται στον 10ο φυσικό σας οίκο και συμβολίζει μια καινούργια εποχή, κυρίως για όσους/ όσες γεννηθήκατε κοντά στις 12/7. Καριέρα / οικογένεια / γάμος και γενικότερες δομές που «προσδιορίζουν» τη ζωή σας υφίστανται αλλαγές, για άλλους πιο βατές, ενώ για κάποιους πιο δύσκολες στη διαχείριση. Η διέλευση του Ερμή από το ζώδιο των Ιχθύων δείχνει τους νέους δρόμους και τις αισιόδοξες προοπτικές που υπάρχουν αυτή τη στιγμή, συνεπώς αδράξτε τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται, ακόμα κι αν χρειαστούν ταξίδια ή κι αν αναπτυχθούν πιο «μεγαλόπνοα» σχέδια.

(για άμεσες απαντήσεις σε προσωπικά ερωτήματα επί χάρτου τηλεφωνείτε στο 9011 901 881).

 

ΛΕΩΝ (23/7-22/8): Άκρως αισιόδοξη εποχή διάγετε τώρα, με μια νέα σελήνη στον Κριό να σας ανανεώνει και να σας δείχνει το δρόμο της «επέκτασης», ό,τι κι αν αυτό σημαίνει για καθέναν προσωπικά. Ταξίδια, σπουδές, διαγωνισμοί, επαγγελματικές προοπτικές, αλλά και νομικές υποθέσεις έχουν εύνοια από το σύμπαν, πολύ περισσότερο αν γεννηθήκατε κοντά στις 13/8. Το μυαλό σας δουλεύει σαν «ξυράφι», όμως προσέξτε γιατί ενίοτε μπορεί να γίνετε πιο καυστικοί ή να ενοχλήσετε τους γύρω με τις εμμονές ή με την τάση σας να ελέγχετε καθετί. Ο έρωτας έχει κάτι «εξωτικό» (δηλ. συνδέεται με μακρινούς τόπους / ταξίδια) είτε κάτι πλατωνικό, χωρίς ν’ αποκλείονται διαφορές ηλικίας ανάμεσα στους δυο σας. Νέα πλάνα στα πλαίσια σταθερών σχέσεων είναι επίσης πιθανά!

 (για άμεσες απαντήσεις σε προσωπικά ερωτήματα επί χάρτου τηλεφωνείτε στο 9011 901 881).

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8-22/9): Ο Ερμής απέναντί σας βοηθά – με τον εύκολο ή το δύσκολο τρόπο, αναλόγως του προσωπικού σας ωροσκοπίου- να βάλετε νέες γραμμές πλεύσης και συνεννόησης στο πλαίσιο σχέσεων / συνεργασιών, κυρίως εφόσον γεννηθήκατε στο γ’ δεκαήμερο του ζωδίου. Η νέα σελήνη προωθεί αλλαγές ή και λύσεις σε οικονομικό επίπεδο. Δάνεια, αποζημιώσεις, κάρτες, επενδύσεις, αλλά και έσοδα του / της συντρόφου είναι έννοιες που υφίστανται αλλαγή ή καινούργια μοτίβα διαχείρισης μέσ’ από τις εξελίξεις. Ο έρωτας μοιάζει με πυρηνική βόμβα για ορισμένους εξ’ υμών, με το πάθος να σας κυριεύει και να σας οδηγεί ακόμα και σε αυτοκαταστροφικά μονοπάτια, αν δεν δείξετε την απαραίτητη (και έμφυτή σας) σύνεση.

 (για άμεσες απαντήσεις σε προσωπικά ερωτήματα επί χάρτου τηλεφωνείτε στο 9011 901 881).

 

ΖΥΓΟΣ (23/9-23/10): Νέα σελήνη απέναντί σας με μια πολυαστρία από τον Κριό να συμβολίζει την καινούργια εποχή που ανατέλλει στο πλαίσιο των σχέσεων και των συνεργασιών. Πολύ περισσότερο τα παραπάνω ισχύουν τώρα, εφόσον γεννηθήκατε κοντά στις 14/10. Θυμηθείτε πως μέσ’ από διλήμματα ή ξεκαθαρίσματα βγαίνουν πολύτιμα συμπεράσματα. Επίσης θεωρήστε φυσιολογική την τάση σας να βιώνετε έντονα κάθε συναίσθημα και να ζητάτε περισσότερο πάθος και δημιουργικότητα στις διαδικασίες. Κάποιοι / κάποιες δεν έχετε τελειώσει ακόμα με εργασιακές, κουραστικές εκκρεμότητες ρουτίνας, ενώ άλλοι / άλλες αναγκάζεστε να φροντίζετε ανθρώπους του περιβάλλοντος που σας χρειάζονται.  (για άμεσες απαντήσεις σε προσωπικά ερωτήματα επί χάρτου τηλεφωνείτε στο 9011 901 881).

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10-21/11): Η νέα σελήνη στον 6ο φυσικό σας οίκο αποτελεί μια αφορμή για να βάλετε σε καλύτερη τάξη την καθημερινότητά σας σε όλα τα επίπεδα. Είναι μια σωστή στιγμή να φροντίσετε τον οργανισμό σας και να θέσετε τις πρέπουσες προτεραιότητες,  ώστε να μην χάνετε πολύτιμο χρόνο και να βρίσκετε ώρες απόλαυσης και χαράς, ακόμα και μέσα σε μια ρουτίνα που έχει άγχος και τρεξίματα. Οι επαφές και τα μηνύματα έχουν κάτι θετικό να προσθέσουν στη διάθεση υμών του γ’ δεκαημέρου. Το συναίσθημα ζητά και μπορεί να κερδίσει χώρο στη ζωή σας. Αλλαγές στον τρόπο και στα μοτίβα της δουλειάς είναι στο πρόγραμμα.

(για άμεσες απαντήσεις σε προσωπικά ερωτήματα επί χάρτου τηλεφωνείτε στο 9011 901 881).

 

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11-21/12): Τα καλύτερα νέα γι αυτήν την εβδομάδα ανήκουν δικαιωματικά σε εσάς, αφού η νέα σελήνη πραγματοποιείται στον 5ο φυσικό σας οίκο και συμβολίζει την ανανέωση μέσ’ από τον έρωτα, τη διασκέδαση, την τύχη, τις χαρές της ζωής ή τα ευχάριστα που συνδέονται με το παιδί, την τέχνη ή την επιχειρηματικότητα. Ποντάρετε και κερδίζετε σε σχέσεις και συνεργασίες, κυρίως εφόσον γεννηθήκατε κοντά στις 12/12. Δεν αποκλείεται να έχετε δεύτερες σκέψεις και διλήμματα, βεβαίως, όπως και να προβαίνετε σε συγκρίσεις ή νοσταλγικούς συλλογισμούς που αφορούν ένα «παρελθόν», αυτό το παρελθόν που παρατηρείτε πως σιγά σιγά «σβήνει»…

(για άμεσες απαντήσεις σε προσωπικά ερωτήματα επί χάρτου τηλεφωνείτε στο 9011 901 881).

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12-19/1): Η νέα σελήνη και η διέλευση των πλανητών στον 4ο φυσικό σας οίκο προδιαγράφουν αλλαγές που συνδέονται με το σπίτι (την έδρα / το χώρο / τη διαρρύθμιση /) ή την οικογένεια ή την πολύ προσωπική σας ζωή και τις ανάλογες επιλογές. Γενικότερα, αλλάζετε εποχή και κλείνετε κεφάλαια κι αυτό ισχύει τώρα κυρίως για εσάς που γεννηθήκατε κοντά στις 11/1. Θυμηθείτε πως η εβδομάδα ευνοεί μετακινήσεις, συζητήσεις, προτάσεις, ιδέες και πάσης φύσεως συνδιαλλαγές. 

(για άμεσες απαντήσεις σε προσωπικά ερωτήματα επί χάρτου τηλεφωνείτε στο 9011 901 881).

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1-18/2): Η νέα σελήνη του μήνα πραγματοποιείται στον 3ο φυσικό σας οίκο. Καινούργιες εναλλακτικές, λοιπόν, μέσ’ από δημόσιες σχέσεις, επαφές κι εμπορικές συνδιαλλαγές, αλλά και πιθανές αλλαγές σχετικά με τη γειτονιά ή το μεταφορικό σας μέσον είναι στο πρόγραμμα. Κινηθείτε ευέλικτα και προσπαθήστε να βγείτε κερδισμένοι με μια πρόταση ή συμφωνία, πολύ περισσότερο αν γεννηθήκατε κοντά στις 9/2.  Η εποχή σαφώς ενδείκνυται και για μια εκδρομή, όπου μπορείτε να συνδυάσετε το τερπνόν μετά του ωφελίμου! (για άμεσες απαντήσεις σε προσωπικά ερωτήματα επί χάρτου τηλεφωνείτε στο 9011 901 881).

 

ΙΧΘΥΕΣ (19/2-20/3): Η νέα σελήνη του μήνα πραγματοποιείται στον 2ο φυσικό σας οίκο, εκεί όπου διελαύνουν μια σειρά πλανητών, ανάμεσα στους οποίους συγκαταλέγεται και η Αφροδίτη! Τα νέα λοιπόν είναι όντως ευχάριστα, διότι μπορείτε να υπολογίζετε σε μια καινούργια οικονομική συμφωνία / ευκαιρία ή να βάλετε μια αποδοτικότερη τάξη στο ισοζύγιό σας. Η εποχή, επίσης, ευνοεί στο να νιώσετε ηθικά και συναισθηματικά καλύτερα και να πιστέψετε σε ένα πιο σίγουρο και ασφαλές αύριο, τόσο σε υλικό επίπεδο, όσο και στο πλαίσιο των προσωπικών σας σχέσεων.

 (για άμεσες απαντήσεις σε προσωπικά ερωτήματα επί χάρτου τηλεφωνείτε στο 9011 901 881).

Δείτε το βίντεο

 

 

Για ρύθμιση προσωπικής συνεδρίας  στην Ελλάδα & στο Εξωτερικό: 

 

Σταθερή τηλ. γραμμή: (+30)  213 0377165

 

 

Νέο!

για άμεση – επείγουσα τηλεφωνική επικοινωνία (Ανάλυση / απάντηση στο θέμα που σας απασχολεί εδώ και τώρα)

καλείτε τηλεφωνικά στο 9011 901 881

 ( Η Υπηρεσία  προσφέρεται από τη Newsphone Hellas -Λ. Θησέως 280, 17675 Καλλιθέα, χρέωση στ.1,48€/1′ κιν.1,57€/1′,

Τηλ. Εξυπηρέτησης Πελατών 2109472166 )

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ