Συγκλονιστική μαρτυρία: Ο σύζυγός μου με βίαζε επί δέκα χρόνια, συχνά μπροστά στα παιδιά μας – ΦΩΤΟ

Κάθε εβδομάδα επί δέκα χρόνια ο Μπράιαν Χάνμορ βίαζε τη σύζυγό του Τζέιν για να την τιμωρήσει επειδή τη θεωρούσε χοντρή και τεμπέλα, όπως η ίδια η μητέρα πέντε παιδιών καταγγέλλει.

Η 35χρονη Τζέιν από το Πουλ του Ντόρσετ δεχόταν σωματική και σεξουαλική κακοποίηση από τον 40χρονο Μπράιαν επί δέκα χρόνια, ώσπου αυτός καταδικάστηκε για βιασμό και φυλακίστηκε για 10 χρόνια. Η Τζέιν, βοηθός υγειονομικής φροντίδας, μιλά για την περιπέτειά της στα χέρια του συζύγου της: “Μιλάω τώρα για να δείξω στους άλλους ότι μπορείς να ξαναφτιάξεις τη ζωή σου μετά την κακοποίηση. Ποτέ δεν είναι αργά να σωθείς και να αναζητήσεις δικαιοσύνη.

Γνωρίστηκαν το 2001 και μέσα σ’ έναν χρόνο άρχισε να της ασκεί ψυχολογική βία αποκαλώντας τη “χοντρή” και “τεμπέλα”.

“Όταν ο γιος μας ήταν πέντε μηνών, με βίασε για πρώτη φορά όταν αρνήθηκα να κάνουμε σεξ. Μετά αισθανόμουν ντροπιασμένη και αηδιαστική. Δεν μπορούσα να ξεφύγω. Μία μέρα τα παιδιά μπήκαν στην κουζίνα ενώ ο Μπράιαν με βίαζε ενώ εγώ στεκόμουν στον νεροχύτη. Όταν με ρώτησαν γιατί έκλαιγα, είπα ότι έκοψα το δάχτυλό μου. Τους είπα να πάνε στο σαλόνι και όταν βγήκαν από την κουζίνα εκείνος συνέχισε. Ήμουν πολύ φοβισμένη για να μιλήσω και ο Μπράιαν με έκανε να αισθάνομαι ότι κανείς δεν θα με πίστευε” εξομολογείται η Τζέιν που παντρεύτηκε τελικά τον Μπράιαν το 2010, ενώ δύο χρόνια μετά, τον Ιανουάριο του 2012 αποφάσισε να τον εγκαταλείψει.

Τελικά, τον Απρίλιο του 2012 έφυγε αυτός από το σπίτι αλλά αρνιόταν να αφήσει στην ησυχία της την Τζέιν. Πολλές φορές παραβίαζε το σπίτι κι έμπαινε μέσα ενώ της τηλεφωνούσε διαρκώς. Το 2013 η Τζέιν εξέδωσε ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του αλλά εκείνος τα παραβίαζε διαρκώς και παράλληλα πραγματοποιούσε επιθέσεις εναντίον της.

“Μία μέρα ο Μπράιαν εισέβαλε στο σπίτι και δεν έφευγε με τίποτα. Με πέταξε στο πάτωμα κι άρχισε να με σέρνει από τα μαλλιά στο σαλόνι. ‘Ευτυχώς δύο από τους γιους μου που ήταν 12 και 14 χρονών άκουσαν τις κραυγές μου και έσπευσαν να με βοηθήσουν. Κάλεσαν την αστυνομία και με βοήθησαν να τον πετάξουμε έξω από το σπίτι και να κλειδώσουμε. Ο Χάνμορ συνελήφθη και τον Ιανουάριο του 2014 δήλωσε ένοχος για παραβίαση των ασφαλιστικών μέτρων και για επίθεση με ξυλοδαρμό. Ωστόσο, ακόμη συνέχιζε να ενοχλεί τη γυναίκα του.

Όταν έληξαν τα ασφαλιστικά μέτρα τον Αύγουστο του 2014, της τηλεφώνησε δεκάδες φορές μέσα σε μια μέρα και της έστειλε άπειρα μηνύματ ζητώντας να της μιλήσει και να τον δεχθεί πίσω. Τότε η Τζέιν κατήγγειλε τους βιασμούς και οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον Μπράιαν και του απήγγειλαν κατηγορία. Τελικά καταδικάστηκε για πέντε περιπτώσεις βιασμού σε 10 χρόνια φυλάκιση.

Πηγή: Daily Mail

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ