Σοκ στην Ινδία: Βίασε 7χρονη και την τραυμάτισε στα μάτια για να μην μπορεί να τον αναγνωρίσει

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλεί η είδηση ότι ένα κορίτσι 7 ετών στην Ινδία έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης και κινδυνεύει να χάσει την όρασή του καθώς ο δράστης αποπειράθηκε να του βγάλει τα μάτια με τα ίδια του τα χέρια για να μην μπορεί να τον αναγνωρίσει, σύμφωνα με το AFP.

Όπως σημειώνεται στο δημοσίευμα ένας 21χρονος έχει συλληφθεί από αστυνομικούς και φέρεται να έχει ομολογήσει τις πράξεις του.

Ο επιθεωρητής της τοπικής αστυνομίας μιλώντας στο AFP ανέφερε ότι η 7χρονη έπαιζε με φίλους της όταν απήχθη το βράδυ της Τετάρτης και πως βρέθηκε τραυματισμένη σε ένα εγκαταλελειμμένο κτίριο έχοντας δεμένα τα χέρια της. Ο φερόμενος δράστης που μένει κοντά στο σημείο συνελήφθη την Πέμπτη και ομολόγησε τις πράξεις του, πρόσθεσε ο επιθεωρητής.

“Ο κατηγορούμενος πίεσε με πολλή δύναμη τα δάχτυλα του στα μάτια του κοριτσιού. Οι γιατροί κάνουν ό,τι είναι δυνατό για να μην τυφλωθεί. Δεν χάνουμε την ελπίδα μας”, σημείωσε.

Περίπου 34.000 βιασμοί καταγγέλθηκαν στις ινδικές Αρχές το 2018, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία. Στο κρατίδιο Μάντια Πραντές εκείνη τη χρονιά είχαν καταγραφεί οι περισσότεροι βιασμοί. Σύμφωνα με τους ειδικούς, ο αριθμός αυτός δεν αποτελεί παρά την κορυφή του παγόβουνου, καθώς πολλά θύματα διστάζουν να καταγγείλουν τη βία που έχουν υποστεί.Πηγή πληροφοριών: straitstimes.com, AFPΠηγή ΦΩΤΟ: Reuters

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ