Σοκ στη Ρόδο- 35χρονος κατηγορείται για το βιασμό 16χρονης τουρίστριας

Στη σύλληψη 35χρονου από τη Ρόδο προέβησαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ιαλυσού το μεσημέρι της Παρασκευής μετά τις καταγγελίες ανήλικης κοπέλας για τον βιασμό της από τον συγκεκριμένο άντρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Ροδιακής», η 16χρονη Αγγλίδα δήλωσε πως ήρθε στο νησί μας για διακοπές μαζί με τους γονείς της και γνώρισε τον 35χρονο σε ένα από τα καταστήματα που επισκέπτονταν.

Χθες τα ξημερώματα ο 35χρονος πήγαινε για δουλειά σε άλλο κατάστημα στην πόλη της Ρόδου και ρώτησε την 16χρονη αν ήθελε να τον ακολουθήσει. Εκείνη δέχτηκε αλλά τα ξημερώματα, η αλλοδαπή ισχυρίζεται ότι επέστρεψαν στο πρώτο κατάστημα του 35χρονου όπου και έκανε έρωτα μαζί του παρά τη θέλησή της.

Μετά την καταγγελία της 16χρονης , οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τον 35χρονο και η υπόθεση πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης. O συλληφθείς συνοδευόμενος από τον συνήγορό του κ. Στέλιο Αλεξανδρή οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου ο οποίος και ζήτησε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για την υπόθεση, ενώ λίγο αργότερα αφέθηκε ελεύθερος.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, εξεταζόμενος από τους αστυνομικούς ο 35χρονος αρνείται όσα του καταλογίζονται και παραδέχεται ότι έκανε έρωτα με την αλλοδαπή κοπέλα, όμως όλα έγιναν με τη θέλησή της.

Πηγή: rodiaki.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ