Σάλος με 18χρονη μαθήτρια που “διαπρέπει” στη βιομηχανία του πορνό – ΦΩΤΟ -ΒΙΝΤΕΟ

Την… εργασία της στη βιομηχανία του πορνό υπερασπίζεται μία έφηβη από την Καλιφόρνια, όταν το άκρως τολμηρό προφίλ της δημοσιεύτηκε στη σχολική εφημερίδα.

Η τελειόφοιτη του Λυκείου Μπεαρ Κριν της Καλιφόρνια, Κέιτλιν Φινκ, μιλώντας στο CBS13, υπερασπίστηκε σθεναρά το αμφιλεγόμενο άρθρο τονίζοντας ότι η καριέρα που επιδιώκει στην πορνογραφία δεν είναι θέμα “ταμπού”.

“Οι εργαζόμενοι στη βιομηχανία ενήλικου θεάματος δεν είναι αντικείμενα, είναι άνθρωποι, έχουν αισθήματα, έχουν στόχους, έχουν κίνητρα” διατράνωσε η 18χρονη. Το άρθρο σχετικά με τη δραστηριότητα της 18χρονης μαθήτριας έχει τίτλο “Ριψοκίνδυνες δουλειές: Ξεκινώντας καριέρα στη βιομηχανία του ενήλικου θεάματος”, δημοσιεύτηκε την περασμένη Παρασκευή αν και οι αρμόδιοι της Περιφέρειας εξέφρασαν φόβους ότι παραβίαζε κανονισμούς αντικειμενικότητας. Η Φινκ έφυγε από το σπίτι της στην Παραμονή της Πρωτοχρονιάς και έτσι στράφηκε στο πορνό. Άρχισε να πουλά γυμνές φωτογραφίες της και γρήγορα άρχισε να κερδίζει 475 δολάρια την ώρα. “Όταν άρχισα να πουλάω, ήταν απλώς χρήματα, αλλά μετά μου άρεσε η προσοχή που λάμβανα. Μου έλεγαν ότι είμαι όμορφη. Το απολάμβανα γιατί με έκανε να αισθάνομαι όμορφα με τον εαυτό μου” τόνισε η μαθήτρια, η οποία σύντομα προσέλαβε ατζέντη. Θυμάται πόσο ενθουσιασμένη ήταν όταν έμαθε ότι θα συμμετείχε σε επαγγελματικές σκηνές στο Pornhub.

Πέρασε το υποχρεωτικό αιματολογικό τεστ κάθε δύο εβδομάδες ώστε να πρωταγωνιστήσει σε σεξουαλικές σκηνές αλλά της είπαν να υποβληθεί σε καθαρισμό της επιδερμίδας γιατί η κάμερα “έπιανε” την παραμικρή λεπτομέρεια και έπρεπε να έχει αψεγάδιαστη επιδερμίδα. Η πρώτη της επαγγελματική φωτογράφιση πορνό ακυρώθηκε και από τότε δεν έχει κερδίσει τίποτα. Έπιασε και δεύτερη δουλειά να πλένει πιάτα ώστε να συγκεντρώσει χρήματα αλλά δεν έχει σκοπό να εγκαταλείψει την καριέρα στο θέαμα πορνό.Είπε επίσης ότι επιθυμεί να γίνει στρίπερ και μοντέλο ενώ υπογράμμισε μιλώντας στον τοπικό τηλεοπτικό σταθμό ότι επέλεξε να προβληθεί στη σχολική εφημερίδα ώστε να διαψεύσει τους μύθους σχετικά με τη βιομηχανία του πορνό θεάματος.

Δείτε το βίντεο

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ