Πόλεμος ΚΝΕ-ΣΥΡΙΖΑ για NIVO

Πόλεμος μετά μουσικής έχει ξεσπάσει μεταξύ ΚΝΕ και ΣΥΡΙΖΑ αναφορικά με το φεστιβάλ των πρώτων και τη συμμετοχή σε αυτό του συγκροτήματος των Goin’ Through!Η επικείμενη εμφάνιση του χιπ χοπ γκρουπ του Νίκο Nivo Βουρλιώτη, στο φεστιβάλ στις 13, 14 και 15 Σεπτεμβρίου στο πάρκο «Αντώνης Τρίτσης» προκάλεσε τα σχόλια της εφημερίδας «Αυγή».«Στο 38ο φεστιβάλ της ΚΝΕ θα εμφανιστούν τα “χιπ χοπ” συγκροτήματα Going Τhrough και ΝΕΒΜΑ. Δεν πρόκειται για φάρσα, κακοήθεια ή προβοκάτσια. Η είδηση επιβεβαιώνεται και από τον “Ριζοσπάστη”.

«Σε ένα φεστιβάλ που κουβαλάει όλη την ιστορία του ΚΚΕ που έχει συνδεθεί με αγώνες και καλλιτέχνες οι κνίτες της νέας εποχής θα ακούσουν στίχους από γνωστές ποπ επιτυχίες “επιπέδου”, όπως το “γυναίκες τριγύρω πολλές παρά πολλές αλλά ποτέ δεν είναι αρκετές” ή το “μαζί μου ασχολείσαι πόσο μ***ς είσαι” καθώς και το “αμιγώς” πολιτικό “καλημέρα Ελλάδα», τονίζει σε δημοσίευμά της η εφημερίδα».

Άμεση ήταν η αντίδραση της ΚΝΕ που έκανε λόγο για στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ σε «ναρκωφεστιβάλ», τονίζοντας ότι στο Φεστιβάλ της ΚΝΕ και του “Οδηγητή”, χωρίς σπόνσορες και χορηγούς, φιλοξενούνται δεκάδες εκδηλώσεις (…) Είναι λογικό στις εκδηλώσεις του να χτυπάει ο παλμός της νεολαίας.

«Οι κύριοι της “Αυγής” και του ΣΥΡΙΖΑ που επίσημα υποστηρίζουν (όπως η Επιτροπή Δικαιωμάτων ΣΥΡΙΖΑ) τα ναρκωφεστιβάλ και τις λοιπές εκδηλώσεις όπου σβήνει ο παλμός, ο νους και η ψυχή της νεολαίας, είναι λογικό να έχουν την αγωνία να τον πιάσουν…».  Πηγή: neolaia.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ