ΦΩΤΟ-Ο πρίγκιπας των παραμυθιών…υπάρχει

ΦΩΤΟ-Ο πρίγκιπας των παραμυθιών…υπάρχει

Τα περισσότερα κοριτσάκια στον κόσμο μεγαλώνουν με παραμύθια που μιλούν για τον τέλειο πρίγκιπα. Είναι όμορφος, πλούσιος, ευαίσθητος και καλλιτέχνης. Τελικά, ίσως ο πρίγκιπας με το άσπρο άλογο να υπάρχει. Τον λένε Χαμνταν μπιν Μοχάμεντ αλ Μακτούμ, είναι 32 χρονών, γιος του Σεΐχη του Ντουμπάι και ένας από τους πιο περιζήτητους εργένηδες πρίγκιπες.

Ο δεύτερος από τα 23 παιδιά του Σεΐχη Μοχάμεντ μπιν Ρασίντ αλ Μακτούμ και επίσημος πρίγκιπας του Ντουμπάϊ έχει γενέθλια σε λίγες ημέρες αφού γεννήθηκε στις 13 Νοεμβρίου του 1983.

Έχει σπουδάσει Πολιτικές επιστήμες στη Σχολή του Ντουμπάι και ολοκλήρωσε τις σπουδές του στη Βασιλική Στρατιωτική Ακαδημία Σαντχαρστ αλλά και από την Οικονομική Σχολή του Λονδίνου (London School of Economics).

Εκτός από την εντυπωσιακή του εμφάνιση, αυτό που τον κάνει περιζήτητο είναι η φήμη ανθρώπου με ευγενική ψυχή που αγαπάει τα παιδιά, λατρεύει την ιππασία και έχει διεθνώς αναγνωρισμένες καλλιτεχνικές ανησυχίες. Γράφει ποιήματα κι έχει ήδη συγκεντρώσει μια σειρά από βραβεία για τις ποιητικές του συλλογές που υπογράφει ως Φάτζα.

Δείτε τις φωτογραφίες

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ