Ο «αρχιτέκτονας» του Άουσβιτς ζούσε στις ΗΠΑ

Ο «αρχιτέκτονας» του Άουσβιτς ζούσε στις ΗΠΑ

Σύμφωνα με στοιχεία νέου ντοκιμαντέρ, ο Χανς Κάμλερ, που υπήρξε επικεφαλής σχεδιασμού των πυραύλων V2, μεταφέρθηκε στις ΗΠΑ όπου πράκτορες τον ανέκριναν για 2 χρόνια.

Επισήμως ο Χανς Κάμλερ, εις εκ των στενότερων συνεργατών του Χίτλερ, αυτοκτόνησε στην Πράγα μεταξύ 7 και 10 Μαΐου 1945.

Σύμφωνα με νέες αποκαλύψεις ωστόσο, ο «αρχιτέκτονας» των κρεματορίων στο Άουσβιτς δεν αυτοκτόνησε ποτέ, αλλά φυγαδεύτηκε κρυφά στις ΗΠΑ από τις αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες που «καίγονταν» να αποκτήσουν πληροφορίες για τα οπλικά συστήματα των ναζί.

Ανεξάρτητα από τον βαθμό αξιοπιστίας της, η υπόθεση αναζωπυρώνει αναπόφευκτα και την έντονη φημολογία γύρω από την τύψη του ίδιου του Χίτλερ, η αυτοκτονία του οποίου επίσης αμφισβητείται.

«Εάν ο Κάμλερ επιβίωσε τότε γιατί να μην ισχύει το ίδιο και για τον Χίτλερ;» διερωτώνται με ανανεωμένο πλέον ενδιαφέρον οι συνωμοσιολόγοι, που επιμένουν να μας θυμίζουν πως και στις δύο περιπτώσεις… ουδέποτε βρέθηκαν πώματα (ενώ και εκείνο το κομμάτι κρανίου που για χρόνια θεωρούνταν του Χίτλερ, αποδείχτηκε τελικά πως ανήκει σε κάποια γυναίκα, αγνώστων λοιπών στοιχείων).

Πράκτορες των ΗΠΑ, μετέφεραν τον Κάμλερ κρυφά στην Αμερική, όπου τον ανέκριναν για περίπου δύο χρόνια, όπως υποστηρίζει το ντοκιμαντέρ που προβλήθηκε από το γερμανικό κανάλι ZDF. Όσο για την κατάληψη του Γερμανού, άλλοι λένε πως αυτός αυτοκτόνησε στην απομόνωση κι άλλοι πως απλώς συνέχισε τη ζωή του στην Αμερική με νέα ταυτότητα.

Πηγή: ΤΑ ΝΕΑ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ