Μαρτυρία-σοκ από την Έλεν Ντε Τζένερις: Μου επιτέθηκε σεξουαλικά ο πατριός μου – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Καλεσμένη στο νέο σόου του Ντέιβιντ Λέτερμαν η Έλεν Ντε Τζένερις έριξε τη “βόμβα”. Η πασίγνωστη παρουσιάστρια αποκάλυψε ότι δέχθηκε σεξουαλική επίθεση στα 15 της χρόνια από τον πατριό της.

Η 61χρονη σταρ είπε ότι δεκάδες φορές της είχε πιάσει το στήθος με τον ισχυρισμό ότι την ψηλαφίζει για όγκους καθώς η μητέρα της είχε καρκίνο μαστού. Όταν το εξομολογήθηκε στη μητέρα της, Μπέτι, εκείνη δεν την πίστεψε και παρέμεινε παντρεμένη μαζί του επί 18 χρόνια. Η Έλεν Ντε Τζένερις δεν αποκάλυψε το όνομα του πατριού της,

“Μου είπε κάποια στιγμή που εκείνη έλειπε από το σπίτι ότι είχε ψηλαφίσει έναν όγκο στο στήθος της και έπρεπε να πιάσει και το δικό μου στήθος γιατί δεν ήθελε να την αναστατώσει, αλλά έπρεπε να το κάνει και σ’ εμένα. Επειδή δεν γνώριζα για ανατομία, ούτε ήξερα ότι το κάθε στήθος είναι διαφορετικό… Τελοσπάντων, με έπεισε ότι έπρεπε να πιάσει το στήθος μου και μετά έπρεπε να το κάνει και άλλη φορά, και άλλη φορά… Προσπάθησε να σπάσει την πόρτα μου, και εγώ κλώτσησα το παράθυρό μου και το έσκασα γιατί ήξερα ότι θα ακολουθούσαν και άλλα. Δεν ήθελα να το πω στη μητέρα μου γιατί την προστάτευα και ήξερα ότι θα της κατέστρεφα την ευτυχία” εκμυστηρεύθηκε η παρουσιάστρια.

Όπως πρόσθεσε, αν και η μητέρα της απολογείται για όλα πλέον, δεν την πίστεψε όταν της εκμυστηρεύθηκε τα περιστατικά ανάμεσα σ’ εκείνη και τον πατριό της, λίγα χρόνια μετά την επίθεση.”Είμαι θυμωμένη με τον εαυτό μου γιατί, ξέρεις… ήμουν πολύ αδύναμη να αντισταθώ, ήμουν 15 ή 16… Είναι μια φριχτή ιστορία και ο μόνος λόγος που μοιράζομαι λεπτομέρειες τώρα είναι επειδή δεν θέλω άλλα κορίτσια να επιτρέπουν σε κάποιον να τους το κάνει αυτό. Δεν έπρεπε ποτέ να προστατεύσω τη μητέρα μου, έπρεπε να προστατεύσω τον εαυτό μου και δεν μίλησα για κάποια χρόνια ώσπου να της το πω. Και μετά δεν με πίστεψε και έμεινε μαζί του για 18 χρόνια. Και τελικά τον παράτησε γιατί άλλαξε την ιστορία του τόσο πολλές φορές” επεσήμανε.

Σχετικά με τη μητέρα της είπε: “Τη φρόντιζα όλη μου τη ζωή. Και συνέχιζα να την προσέχω. Δεν άφησα το γεγονός να με επηρεάσει. Μέχρι πρόσφατα που σκέφτηκα “μακάρι να με είχε φροντίσει και εμένα, μακάρι να με είχε πιστέψει”. Και απολογείται πλέον, αλλά…”

Τόνισε ότι αποφάσισε να μιλήσει ανοιχτά επειδή “εμείς οι γυναίκες αισθανόμαστε ότι δεν αξίζουμε ή φοβόμαστε να υψώσουμε φωνή και φοβόμαστε να πούμε όχι. Αυτός είναι ο μόνος λόγος που πιστεύω ότι είναι σημαντικό να μιλήσω σχετικά επειδή υπάρχουν πολλά νέα κορίτσια και δεν έχει σημασία πόσο χρονών είσαι. Όταν οι άνθρωποι μιλούν, ιδίως τώρα, με θυμώνει που τα θύματα δεν γίνονται πιστευτά, γιατί δεν βγάζουμε από το μυαλό μας πράγματα. Και αγαπώ τους άνδρες αλλά υπάρχουν πολλοί άνδρες που ξεφεύγουν. Είναι η ώρα να αποκτήσουμε φωνή και δύναμη”. Άλλη φορά που είχε αναφερθεί στην επίθεση, η Ντε Τζενέρις είχε πει μόνο ότι κάτι της συνέβη όταν ήταν 15 χρονών.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ