Κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού ενώ την ίδια ώρα ήταν στο σούπερ μάρκετ – ΦΩΤΟ

Μία γυναίκα που κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού αποδείχθηκε ότι έλεγε ψέματα καθώς κάμερα ασφαλείας την εντόπισε την ίδια ώρα που φέρεται να συνέβη το περιστατικό, εκείνη να ψωνίζει αμέριμνη στο σούπερ μάρκετ.

Η Άμπι Γουίλ είπε στους αξιωματικούς ότι άγνωστος άνδρας τη χτύπησε στο κεφάλι και στη συνέχεια ασέλγησε πάνω της. Επί μία εβδομάδα οι Αρχές διερευνούσαν το περιστατικό, ώσπου εντόπισαν το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας σε κατάστημα στο Αμπερντίν της Σκωτίας, όπου η 20χρονη ψώνιζε τρόφιμα.

H Γουίλ είχε καταγγείλει ότι βιάστηκε στις 22 Δεκεμβρίου 2016 μεταξύ 6.30-7.30 το απόγευμα, σε θαμνώδη περιοχή δίπλα στην Ακαδημία Πέτερχεντ στο Αμπερντινσάιρ. Ωστόσο, μόλις χθες παραδέχθηκε ότι είχε πει ψέματα και ότι σπατάλησε τον χρόνο της αστυνομίας. Οι αξιωματικοί βρήκαν το υλικό από κάμερα ασφαλείας ενώ εκείνη περπατούσε στην κατεύθυνση του σχολείου, αλλά παρατήρησαν ότι φορούσε τα ίδια ρούχα και στην επιστροφή της σπίτι και πως δεν τα είχε παραδώσει για να εντοπίσουν το DNA του δράστη.

Η γυναίκα εμφανιζόταν φυσιολογική και καθόλου ταραγμένη. Στις κάμερες ασφαλείας από το σχολείο που ελέγχθησαν δεν ήταν δυνατό να εντοπιστεί η Γουίλ οπότε η αστυνομία άρχισε να ελέγχει τις κάμερες σε ολόκληρη την περιοχή. Και τότε εντοπίστηκε ότι η 20χρονη να εισέρχεται στο σούπερ μάρκετ στις 6.29 και να αποχωρεί στις 19.02, κάτι που σημαίνει ότι ο άνδρας δεν είχε τον χρόνο ή την ευκαιρία για να τη βιάσει.

Πηγή: Daily Mail

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ