Καταδικάστηκε 52χρονη καθηγήτρια που είχε σεξουαλική σχέση με 17χρονη μαθήτριά της

Μία μητέρα και παντρεμένη καθηγήτρια Βιολογίας συνελήφθη και καταδικάστηκε επειδή παραδέχτηκε ότι είχε σεξουαλική σχέση με μαθήτριά της, στο Ρότζερς του Άρκανσο.

Σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα Arkansas Democrat-Gazette, η καθηγήτρια που παρέδιδε ιδιαίτερα μαθήματα, Αλίσα Αντριους, 52 ετών, δήλωσε ένοχη στο δικαστήριο για κατηγορίες που αφορούσαν σεξουαλική επίθεση. Παραδέχτηκε ότι είχε σεξουαλική σχέση με την έφηβη, που ήταν μαθήτριά της. Το θύμα ανέφερε ότι η Άντριους ήταν η καθηγήτρια Βιολογίας της το τρίμηνο πριν αρχίσει η σχέση της, αλλά δεν ήταν καθηγήτριά της όταν ήρθαν σε επαφή.

Δικαστής καταδίκασε την πρώην καθηγήτρια σε τέσσερις μήνες φυλάκιση με 10ετή αναστολή αφού δήλωσε ένοχη. Θα καταχωρισθεί και στα μητρώα για τα σεξουαλικά εγκλήματα ενώ της απαγορεύεται να έρχεται σε επικοινωνία με ανηλίκους, εκτός από τα δικά της παιδιά. Σύμφωνα με το KATV, η 52χρονη παρέδιδε μαθήματα κατ’ οίκον σε παιδιά που συναντούσε στην εκκλησία. Η έφηβη είπε στην αστυνομία ότι έκαναν σεξουαλικές πράξεις με την καθηγήτριά ης περίπου 20 φορές τους περασμένους μήνες. Είπε, επίσης, ότι προσπάθησε να σταματήσει τη σχέση αρκετές φορές, αλλά η Άντριους απείλησε ότι θα αυτοκτονήσει.

Σύμφωνα με την ένορκη εξέταση, η αστυνομία βρήκε αποδείξεις, περιλαμβανομένου ενός χειρόγραφου σημειώματος και αρκετών γραπτών μηνυμάτων που επιβεβαίωναν όσα κατέθεσε η έφηβη. Η καθηγήτρια συνελήφθη την περασμένη Τετάρτη κατηγορούμενη για σεξουαλική επίθεση πρώτου βαθμού.

Φέρεται την Άντριους να την κατήγγειλε ο πάστορας που εργαζόταν στην εκκλησία στο Μπέντοβιλ του Άρκανσο, όπου η καθηγήτρια γνώριζε μαθητές και τους παρέδιδε μαθήματα Βιολογίας. Λέγεται ότι ένας γονιός ενημέρωσε τον πάστορα και αυτός απευθύνθηκε στι ς Αρχές, σύμφωνα με τη Northwest Arkansas Democrat-Gazette. Οι αστυνομικοί προσέγγισαν τη 17χρονη και εκείνη τους είπε ότι είχε σεξουαλική σχέση με την καθηγήτριά της. Οι δυο τους περνούσαν χρόνο μαζί και σε μία ερασιτεχνική θεατρική ομάδα στην οποία ήταν πατρόνας η καθηγήτρια.

Η ηλικία συναίνεσης για σεξ είναι τα 16 έτη στο Άρκανσο αλλά ενήλικες σε θέση ισχύος απέναντι σε παιδιά μπορούν να κατηγορηθούν για κατάχρηση ή κακοποίηση αν συνάψουν σεξουαλική σχέση μαζί τους.

Πηγή: arkansasοnline.com, Metro, knewz.com

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ