Η κρουαζιέρα αποδείχθηκε… ερωτική – Τουρίστες βρήκαν μέλη του πληρώματος να κάνουν σεξ στην καμπίνα τους – ΦΩΤΟ

Όλο χαρά ένα ζευγάρι από τη Βόρεια Ιρλανδία ξεκινούσε την κρουαζιέρα του από τη Σιγκαπούρη στην Ταϊλάνδη. Ωστόσο, ο ενθουσιασμός του ταξιδιού, το οποίο το ακριβοπλήρωσαν με 5.500 ευρώ, τους πέρασε μόλις οδηγήθηκαν στην καμπίνα τους όπου βρήκαν πάνω στο κρεβάτι τους μέλος του πληρώματος να κάνει σεξ με μια μυστηριώδη γυναίκα.

Ο Μπόμπι Τζάκσον έκλεισε σοκαρισμένος την πόρτα ενώ ο καμαρότος πήγε αμέσως στον υπεύθυνο να αναφέρει το δυσάρεστο γεγονός.

“Τρομοκρατήθηκα. Αυτό που είδα ήταν τρομερά δυσάρεστο” ανέφερε ο Μπόμπι στη Sun. “Ένας άνδρας και μια γυναίκα έκαναν σεξ στο κρεβάτι μας. Έκλεισα αμέσως την πόρτα. Ο Ευγένιος, ο καμαρότος ήταν παρών και αμέσως ενημέρωσε τον υπεύθυνο. Δεν είμαστε σεμνότυφοι αλλά αυτό ήταν γελοίο” σχολίασε ο άνδρας.

Το ζευγάρι οδηγήθηκε στη διπλανή καμπίνα όπου διέμενε η αδερφή του άνδρα, ενώ παρ’ όλο που διαμαρτυρήθηκε για την απρέπεια, δεν υπήρχε διαθέσιμη άλλη καμπίνα για τη διαμονή τους.

“Ήταν τραυματική εμπειρία, χρειάστηκα νερό για να συνέλθω” ανέφερε ο κ. Τζάκσον. “Επιστρέψαμε στην καμπίνα μας και η γυναίκα είχε φύγει ενώ ο άνδρας παρέμενε εκεί” σχολίασε. Προκειμένου να τους αποζημιώσει η εταιρεία τους προσέφερε από 130 ευρώ για να δαπανήσουν μέσα στο κρουαζιερόπλοιο, αλλά εκείνοι αισθάνθηκαν προσβεβλημένοι.

Η γυναίκα κόλλησε ίωση και παρέμεινε το μεγαλύτερο μέρος της κρουαζιέρας της στην καμπίνα. Όταν επέστρεψαν σπίτι τους στη Βρετανία, έστειλαν τα παράπονά τους στην εταιρεία και τους προσέφεραν από 230 ευρώ στον καθένα για το επόμενο ταξίδι τους με την εταιρεία μέσα στο έτος, ενώ η διεύθυνση διενεργεί έρευνα για το περιστατικό.

Πηγή: Daily Mail

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ