Η καλλονή που πουλάει γυμνές φωτογραφίες της για να βοηθήσει την Αυστραλία – ΦΩΤΟ

Η “γυμνή φιλάνθρωπος” Kaylen Ward πούλησε γυμνές φωτογραφίες της με σκοπό το ποσό που θα συγκεντρώσει να βοηθήσει στη μάχη για τις φωτιές στην Αυστραλία.

Μέσα σε τέσσερις ημέρες, η 20χρονη που είναι μοντέλο στο Instagram συγκέντρωσε περισσότερα από 700.000 δολάρια για τα θύματα της φωτιάς. Όποιος έκανε δωρεά πάνω από 10 δολάρια λάμβανε μια γυμνή της φωτογραφία. Προϋπόθεση φυσικά ήταν να της στείλει την απόδειξη.

Το νεαρό μοντέλο μένει στην Καλιφόρνια και κάνει γυμνές φωτογραφίσεις από τον Αύγουστο του 2019. Ενώ βρισκόταν σε διακοπές στην Καραϊβική σοκαρίστηκε διαβάζοντας τι συμβαίνει στην Αυστραλία.

“Δώρισα 1000 δολάρια. Είχα αρκετούς ακολούθους περίπου 30.000 τότε και θεώρησα ότι αρκετοί θα ακολουθήσουν την κίνησή μου” δήλωσε το μοντέλο στον Guardian.

Στις 3 Ιανουαρίου, η Ward έκανε ένα tweet με μια γυμνή φωτογραφία της με ένα emoji αγγελάκι και μια λίστα με τα ιδρύματα που θα μπορούσαν να γίνουν οι δωρεές. Εκείνο το απόγευμα συγκέντρωσε περισσότερα από 7.000 δολάρια.

“Το επόμενο πρωί ξύπνησα και είχε γίνει viral. Είχα “πνιγεί” στα μηνύματα. Αμέσως έφτασε στα 100.000 δολάρια χωρίς να το καταλάβω” ανέφερε.

Το αρχικό της tweet έγινε περίπου 77.000 φορές retweet και άρχισαν να την λένε “Γυμνή φιλάνθρωπο”. Όμως είχε και τις αρνητικές επιπτώσεις, καθώς δέχθηκε κριτική αλλά επίσης ο λογαριασμός της στο Instagram απενεργοποιήθηκε.

Όπως υποστηρίζει είχε 60.000 ακολούθους και ήταν ένα μέρος του εισοδήματός της.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ