Η Μπέατριξ με τις τρεις μαμάδες

Η Μπέατριξ με τις τρεις μαμάδες

Μπορεί οι πιθανότητες δημιουργίας οικογένειας ενός ζευγαριού από τη Μ. Βρετανία να ήταν μηδενικές, όμως οι θείες έδωσαν τη λύση.

Η Κέιτι Σλέιντ και ο σύζυγός της Ντέιβιντ δεν μπορούσαν να κάνουν παιδιά καθώς η γυναίκα, που σήμερα είναι 31 ετών, έπασχε από μια σπάνια γενετική ασθένεια και δεν διέθετε άρτιο αναπαραγωγικό σύστημα. Το ζευγάρι ήταν δυστυχισμένο και αναζητούσε με αγωνία λύση στο πρόβλημά του πριν ξεκινήσει τις διαδικασίες για υιοθεσία.

Η λύση ήρθε από το οικογενειακό περιβάλλον και συγκεκριμένα από τις αδελφές των δύο συντρόφων. Η μικρότερη κατά τέσσερα χρόνια αδερφή της Κέιτι, η Λούσι, ήταν η πρώτη που προσφέρθηκε να βοηθήσει και συγκεκριμένα αποφάσισε να δωρίσει τα ωάριά της. Δεν ήταν όμως αρκετό για το ζευγάρι, καθώς η Κέιτι δεν διέθετε όργανα για να εμφυτευτεί και να αναπτυχθεί ένα γονιμοποιημένο από το σπέρμα του Ντέιβιντ έμβρυο.

Ετσι, η αδερφή του, η 33χρονη Τζέιμι, έδωσε την οριστική λύση στην τεκνοποίηση του ζευγαριού: προσφέρθηκε να αναλάβει τον ρόλο της παρένθετης μητέρας. Το ζευγάρι δέχθηκε και τις δύο προτάσεις και ήταν πλέον απολύτως ευτυχισμένο καθώς βρισκόταν ένα βήμα πιο κοντά στην πραγματοποίηση ενός «ονείρου ζωής».

Η λήψη ωαρίου από τη Λούσι, η γονιμοποίηση και η εμφύτευσή του στην Τζέιμι έγιναν τον Δεκέμβριο του 2011. Τον Σεπτέμβριο του 2012 ήρθε στον κόσμο η μικρούλα Μπέατριξ, η οποία τώρα μεγαλώνει στο Εσεξ της Βρετανίας.

 

Πηγή: Τα Νέα

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ