Έβγαλε λαβράκι αναζητώντας τον διαρρήκτη του σπιτιού της

Επιστρέφοντας από τη δουλειά της μια καθηγήτρια από το Κέμπστον του Μπεντφορντσάιρ βρέθηκε μπροστά στο δυσάρεστο θέαμα του παραβιασμένου σπιτιού της. Διαρρήκτης είχε εισβάλει σπίτι σπάζοντας ένα τζάμι ενώ είχε κάνει άνω κάτω την κρεβατοκάμαρα ψάχνοντας τη λεία του.

Ο δράστης έφυγε με αντικείμενα αξίας περίπου 8.500 ευρώ. Τότε αποφάσισε να το παίξει Σερλοκ Χολμς και βγήκε στη γειτονιά αναζητώντας κάποιο στοιχείο από τον δράστη.

Είχε ήδη το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας και προσπαθούσε ρωτώντας τους γείτονες να συλλέξει περισσότερα στοιχεία που θα την οδηγούσε στον εντοπισμό του διαρρήκτη. Και τότε ήρθε μπροστά σε μία σοκαριστική για εκείνη αποκάλυψη… Μόλις είχε εντοπίσει τον δράστη και δεν ήταν άλλος από τον γείτονά της.

Όπως είχε παρατηρήσει στο βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας ο διαρρήκτης φορούσε ένα χαρακτηριστικό μπουφάν και σκουφί στο κεφάλι, ενώ ο γείτονάς της φορούσε το ίδιο μπουφάν. Εκείνη τη στιγμή η 32χρονη Ζόε Μπλαντγουόρθ δεν αντέδρασε καθώς φοβήθηκε. ωστόσο τον κατήγγειλε και αποδείχθηκε πράγματι ότι αυτός ήταν ο ληστής. Καταδικάστηκε σε 27 μήνες φυλάκισης.

  Πηγή: Daily Mail

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ