Έπαθε σοκ από τα… προσόντα του συζύγου της την πρώτη νύχτα του γάμου – Το χειρότερο ήταν ότι το διέδωσε στο Διαδίκτυο

Περίμεναν μέχρι τη νύχτα του γάμου τους για να κάνουν σεξ και εκεί η νύφη γνώρισε την έκπληξη της ζωής της όταν αντίκρισε τα… ανύπαρκτα προσόντα του συζύγου της. “Αισθάνομαι εξαπατημένη” έγραψε στον λογαριασμό της στο Reddit για να μοιραστεί τον καημό της για το μικρό μέγεθος του μορίου του συζύγου της.

Γνωρίστηκαν πριν από έναν χρόνο, έξι μήνες μετά αρραβωνιάστηκαν και τη νύχτα του γάμου έγινε η αποκάλυψη. Ο σύζυγός της έλεγε ότι ήταν παλαιομοδίτης και ότι ήθελε να παντρευτούν για να κοιμηθούν μαζί. “Είχαμε προχωρήσει λίγο αλλά ποτέ τόσο πολύ ώστε να φθάσουμε μέχρι εκεί. Πάντα έλεγε αρκετά” έγραψε στο Reddit η απογοητευμένη νεόνυμφος.

Όπως λέει η γυναίκα εκφράζοντας την απελπισία της, το μόριο του συζύγου της είναι μόλις 3 εκατοστά και το ανακάλυψε στο γαμήλιο ταξίδι.

Η ιστορία της 27χρονης κέντρισε το ενδιαφέρον στο διαδίκτυο αλλά ανάμεσα σε όσους τη διάβασαν ήταν και ένας φίλος του συζύγου της που του την έδιωξε. Κι έτσι πέρα από το πρόβλημα του… μεγέθους η γυναίκα έχει να αντιμετωπίσει και τη μουρμούρα του, ότι τον συκοφαντεί και τον δυσφημεί και σκέφτεται να της κάνει και μήνυση.

Μάλιστα, την απείλησε να ζητήσει ακύρωση του γάμου. Εκείνη του εξέφρασε το παράπονό της ότι τελικά την εξαπάτησε γιατί της είπε ψέματα πως είναι παλαιομοδίτης αφού στην ουσία ντρεπόταν να της πει την αλήθεια και εκείνος το παραδέχθηκε. Όπως της εκμυστηρεύτηκε, αν της έλεγε την αλήθεια ο γάμος θα διαλυόταν πριν και έτσι θα ντροπιαζόταν σε οικογένεια και φίλους.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ