Aναγνώριση προσώπων για το Facebook

Στο Facebook επιμένουν στην τεχνολογία αναγνώρισης προσώπου και αναπτύσσουν ένα νέο software που ονομάζεται DeepFace... ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Aναγνώριση προσώπων για το Facebook

Στο Facebook επιμένουν στην τεχνολογία αναγνώρισης προσώπου και αναπτύσσουν ένα νέο software που ονομάζεται DeepFace.

Αναφέρουν δε πως θα έχει ακρίβεια 97,25%, δηλαδή σχεδόν όση είναι και των ανθρώπων!

Για την ανάπτυξη του DeepFace αναλύθηκαν 4,4 εκατομμύρια πρόσωπα από 4.030 χρήστες του κοινωνικού δικτύου που είχαν γίνει “tag” σε διάφορες φωτογραφίες.

Με τη χρήση αυτών των φωτογραφιών, το σύστημα εκπαιδεύτηκε στο να μάθει να αναγνωρίζει τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του προσώπου κάθε ατόμου.

Από την εταιρεία σχεδιάζουν να παρουσιάσουν το project σε συνέδριο τον Ιούνιο και μελλοντικά να ενσωματώσουν τη συγκεκριμένη τεχνολογία στο κοινωνικό τους δίκτυο.

Πηγή: e-pcmag.gr

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.