Αυτή είναι η πιο κερδοφόρα εφαρμογή

Αυτή είναι η πιο κερδοφόρα εφαρμογή

Σύμφωνα με την εταιρεία ερευνών και ανάλυσης αγοράς App Annie, μία ιαπωνική εφαρμογή αναδείχτηκε η πιο κερδοφόρα για το 2013 παγκοσμίως, για τα apps εκτός της κατηγορίας των παιχνιδιών.

Η social εφαρμογή «Line» βρέθηκε, επίσης,  στην έκτη θέση των δημοφιλέστερων εφαρμογών με τα περισσότερα downloads στον κόσμο εκτός των games.

Σύμφωνα με την ανάλυση της App Annie, η Ιαπωνία ξεπέρασε τις ΗΠΑ όσον αφορά στα κέρδη από mobile apps, τα οποία ως επί το πλείστον προέρχονται από παιχνίδια, κάτι που σημαίνει πως η ιαπωνική αγορά βοήθησε πολύ την εγχώρια εφαρμογή, ώστε να αναρριχηθεί στην πρώτη θέση των κερδών παγκοσμίως.

Όπως αναφέρει το e-pcmag.gr, το δημοφιλές messaging app αποτελεί παράλληλα και μία social πλατφόρμα και κατάφερε να γίνει ιδιαίτερα κερδοφόρο από πωλήσεις stickers, games, και in-app συναλλαγές.

Η App Annie αντλεί στοιχεία από το Google Play και το App Store, κάτι που σημαίνει πως η αγορά της Κίνας παραμένει επί της ουσίας εκτός των στατιστικών όσον αφορά στα Android Apps, αφού στο Google Play υπάρχει πολύ περιορισμένη πρόσβαση.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ