Εφιαλτικές στιγμές για 27χρονη στη Νέα Σμύρνη: 40χρονος την βίασε και της ξύρισε το κεφάλι

Τον απόλυτο εφιάλτη έζησε μία 27χρονη στη Νέα Σμύρνη που κατήγγειλε τον βιασμό της από έναν 40χρονο παρουσία και άλλων ατόμων. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ βασιζόμενο στα όσα υποστήριξε η ίδια στην ΕΛ.ΑΣ., όλα ξεκίνησαν όταν ο αλλοδαπός άνδρας την κάλεσε στο σπίτι του τα μεσάνυχτα της περασμένης Πέμπτης. Λίγα λεπτά αργότερα ο άνδρας φέρεται ότι την ακινητοποίησε, της έδεσε τα χέρια και παρουσία δύο ατόμων την βίασε.

Μάλιστα, οι πράξεις του καταγράφηκαν από κάμερα κλειστού κυκλώματος που έχει εγκατεστημένη στο σπίτι. Στην συνέχεια την ανάγκασε να κάνει μπάνιο, αφού την απείλησε με μπαστούνι του μπέιζμπολ και πιστόλι και της ξύρισε μέρος του τριχωτού της κεφαλής. Ο κακοποιός, που έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές για διακίνηση ναρκωτικών, της αφαίρεσε το κινητό της τηλέφωνο και τα προσωπικά της έγγραφα και την έδιωξε από το σπίτι.

Τα ξημερώματα η γυναίκα μετέβη σε άσχημη ψυχολογική και σωματική κατάσταση στο τμήμα ασφαλείας της Νέας Σμύρνης και άμεσα καταστρώθηκε σχέδιο επέμβαση στο σπίτι.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ