Ίλιον: Σοκ προκαλεί η ιατροδικαστική έκθεση της εξέτασης της 15χρονης που κατήγγειλε βιασμό – Ψυχροί οι δύο συλληφθέντες

Σοκάρουν τα στοιχεία από την υπόθεση βιασμού των 15χρονων κοριτσιών στην πλατεία στο Ίλιον. Μάλιστα, η μία 15χρονη χρειάστηκε νοσηλεία έξι ημερών στο Παίδων, προκειμένου να μπορέσει να ξεπεράσει τα σωματικά τραύματα που της είχε αφήσει η δράση του 18χρονου.

«Στις συμπληρωματικές πληροφορίες του εγγράφου της Αστυνομίας αναφέρθηκε ότι όπως καταγγέλθηκε στην υπηρεσία μας, πρώτες πρωινές ώρες της 3/3/2021, η ανωτέρω ανήλικη μετά από κατανάλωση αλκοόλ (βότκα) βιάστηκε από ενήλικο άνδρα σε δωμάτιο ξενοδοχείου όπου είχαν μεταβεί από κοινού με έτερα άτομα…», τονίζεται στην ιατροδικαστική έκθεση που πραγματοποιήθηκε από του Ιατροδικαστές του Εργαστηρίου και Τοξικολογίας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MEGA, τα δύο αδέλφια, 18 και 25 ετών, τα οποία κατηγορούνται ο ένας για βιασμό και ο άλλος για συνέργεια σε βιασμό, είχαν φροντίσει να μεθύσουν τα δύο κορίτσια, όπως φαίνεται από την έρευνα που έχουν κάνει οι αξιωματικοί του Τμήματος Ανηλίκων. Όταν η μία 15χρονη παρότι ήταν σε κατάσταση μέθης, άρχισε να αντιλαμβάνεται τι πήγε να κάνει ο 18χρονος προσπάθησε να αντισταθεί. Εκείνος, όμως, ήταν αποφασισμένος και την έχει χτυπήσει πάρα πολύ, ενώ η ιατροδικαστική εξέταση που πήραν στα χέρια τους οι αστυνομικοί του Ανηλίκων, ήταν τόσο σοκαριστική που τους έκανε να ανατριχιάσουν.

Παρά την κακή κατάστασή τους, τα κορίτσια μπόρεσαν να περιγράψουν στους αξιωματικούς του τμήματος Ανηλίκων τους δράστες. Έτσι εντοπίστηκαν άμεσα οι δύο νεαροί και συνελήφθησαν κρατώντας το στόμα του κλειστό και χωρίς να δώσουν κάποια πληροφορία. Ταυτόχρονα, αναζητείται κι ένα τρίτο άτομο. Να σημειωθεί πως ο 25χρονος είναι… παλιός γνώριμος των αρχών, αφού στο παρελθόν είχε εμπλακεί σε ληστείες και ήταν έξω με όρους, ενώ ο 18χρονος προφυλακίστηκε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ