Πλήρωσε ακριβά τη σεξουαλική παρενόχληση αλά Χάρβεϊ Γουάινστιν – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Ο ιδιοκτήτης μιας επιχείρησης, εμπνευσμένος από τον μεγαλοπαραγωγό του Χόλιγουντ Χάρβεϊ Γουάινστιν, παρενοχλούσε επί μήνες υπάλληλό του, καθώς είχε ξεμυαλιστεί μαζί της και δεν μπορούσε να ελέγξει τον εαυτό του.

Σύμφωνα με την Daily Mail, ο Μαρκ Χάρις παρενοχλούσε τη Λορέιν Σότον επί μήνες. Η κοπέλα ξεκίνησε ως γραμματέας και ανέβηκε γρήγορα την ιεραρχία στην εταιρεία ώσπου να γίνει γενική διευθύντρια. Βέβαια, σύμφωνα με την επιθεώρηση εργασίας που ερεύνησε τις καταγγελίες της γυναίκας, η ίδια φλέρταρε με το αφεντικό της στην αρχή. Υπήρξαν μάρτυρες που κατέθεσαν ότι στο πάρτι των Χριστουγέννων η ίδια ισχυρίστηκε ότι ήταν χορεύτρια σε κλαμπ στην Ίμπιζα και πως δεν φορούσε εσώρουχα και στη συνέχεια άρχισε να χορεύει αισθησιακά με το αφεντικό της πιέζοντας το κορμί της πάνω του με προκλητικό τρόπο.

Ωστόσο, όταν πέρασε ο καιρός η γυναίκα άλλαξε γνώμη και είπε ότι ξεκαθάρισε στο αρμόδιο τμήμα ότι δεν είναι ευπρόσδεκτα τα χέρια του πάνω της έπειτα από ένα περιστατικό όπου εκείνη του προσέφερε ένα σάντουιτς και εκείνος της είπε “εσένα θέλω” και της ρίχτηκε. Ο δικαστής εντόπισε πως ο άνδρας ήταν ξεμυαλισμένος με την υπάλληλό του και δεν μπορούσε να το ξεπεράσει κι έτσι δεν μπορούσε να αλλάξει τη συμπεριφορά του. Η Σότον εγκατέλειψε τη δουλειά της επισημαίνοντας ότι η συμπεριφορά του Χάρις την ανάγκασε να παραιτηθεί. Καταγγέλλοντας το αφεντικό της για σεξουαλική παρενόχληση, το δικαστήριο επιδίκασε αποζημίωση περίπου 30.000 λίρες. Επίσης, η εταιρεία πρέπει να πληρώσει περισσότερες από 7.000 λίρες για την άδικη απόλυσή της και συνολικά με την αποζημίωση το ποσό που θα λάβει η Σότον είναι 35.000 λίρες. Ο ίδιος είναι επικεφαλής της οικογενειακής του επιχείρησης, ενώ στα διαφημιστικά σποτ πρωταγωνιστεί ο ίδιος.

Δείτε το βίντεο

Η Σότον ήταν πρώην αστυνομικός, όταν άρχισε να εργάζεται με τη μορφή μερικής απασχόλησης για την εταιρεία το 2013 και από μία απλή γραμματέας έγινε γενική διευθύντρια μέσα σε 18 μήνες. Στην αρχή φλέρταρε με το αφεντικό της αλλά γύρω στον Νοέμβριο του 2016 αποφάσισε να επαναφέρει τα πράγματα σε επαγγελματικά επίπεδα. Παραπονιόταν ότι το αφεντικό της είχε αρχίσει να την αγγίζει αν και η ίδια δεν το ενθάρρυνε. “Με φιλούσε αυθόρμητα, θα έπαιζε ή θα μύριζε τα μαλλιά μου, θα έβαζε τα χέρια του μέσα από τα ρούχα μου, με αγκάλιαζε ερωτικά, με τραβούσε να καθίσω στα πόδια του, ζητούσε σεξουαλικές χάρες” κατήγγειλε η γυναίκα.

Μάλιστα, περιγράφει ότι κάποια στιγμή του πρότεινε σάντουιτς με μπέικον και αυτός είπε εσένα θέλω και της ρίχτηκε. Όταν του ξεκαθάρισε ότι δεν επιτρέπεται να την αγγίζει, ο Χάρις έγινε πιο επιθετικός και την εκφόβιζε, ενώ ακολούθησε σειρά γεγονότων. Ενώ η κακή του συμπεριφορά συνεχιζόταν επί μήνες, κάποια στιγμή σε μια συνάντησή τους την αγκάλιασε και της είπε: “Μπορώ να σου Χάρβεϊ Γουαϊνστίν τον πισινό;”.

Πηγή: Daily Mail

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ