Άναυδη η νύφη: Καλεσμένη έφερε τα ταπεράκια της και άδειασε τον μπουφέ – ΒΙΝΤΕΟ

Τον… πόνο της μοιράστηκε μια νεόνυμφη από την Πενσιλβάνια των ΗΠΑ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και βρήκε τη συμπαράσταση των χρηστών του Διαδικτύου.

Όπως εξομολογήθηκε η γυναίκα, ο γάμος της ήταν σε στενό κύκλο και οι καλεσμένοι έφθαναν με το ζόρι τους 25. Ανάμεσά τους ήταν οικογένεια και πολύ στενοί φίλοι, ενώ το ζευγάρι κάλεσε και τους καλούς φίλους των γονιών τους. Μία τέτοια ήταν και η καλεσμένη που γέμισε εφτά μεγάλα τάπερ με φαγητό και τρία με γλυκά από τον μπουφέ στη γαμήλια δεξίωση. Επίσης, πήρε μπουκάλια μπίρας αλλά και τα λουλούδια από τον στολισμό στο τραπέζι της νύφης.

Η νύφη ήταν τόσο ευτυχισμένη την ημέρα του γάμου της που δεν παρατήρησε τις κινήσεις της καλεσμένης της. Την επόμενη ημέρα όμως την ενημέρωσε ο πατέρας της και όλοι μαζί σχολίασαν την αγενέστατη συμπεριφορά της γυναίκας.

Όχι μόνο άδειασε τον μπουφέ αλλά πήρε και τον ανθοστολισμό. Και δεν έφθανε μόνο αυτό, αλλά έδωσε δώρο στους νεόνυμφους… 5 δολάρια. Όπως έγραψε στην ανάρτησή της στο facebook σε κλειστή ομάδα η νύφη, η καλεσμένη της δεν είναι φτωχή, ακριβώς το αντίθετο, αλλά προφανώς με τη συμπεριφορά της και την τσιγγουνιά της έκανε και την περιουσία της.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ