Χειροπέδες σε αστυνομικό που κατέγραψε τη στιγμή που βίασε γυναίκα στον ύπνο της – ΦΩΤΟ

Στη φυλακή για 7 χρόνια οδηγήθηκε 26χρονος αστυνομικός από το Μάντσεστερ, ο οποίος κατέγραψε στο κινητό του να κακοποιεί σεξουαλικά γυναίκα ενώ εκείνη κοιμόταν, και επίσης έβγαλε εκατοντάδες φωτογραφίες από άλλα θύματά του για την προσωπική σεξουαλική του ευχαρίστηση χωρίς τη συγκατάθεσή της.

Ο αστυνομικός Ντόμινικ Ντιουν, που αρνείται οποιοδήποτε αδίκημα, εργαζόταν για την αστυνομία του Μάντσεστερ σε ειδική μονάδα, όταν διέπραξε τα αδικήματα. Το τηλέφωνό του τέθηκε υπό έρευνα και εντοπίστηκαν εκατοντάδες φωτογραφίες γυναικών που μαγνητοσκόπησε ή φωτογράφισε χωρίς τη συγκατάθεσή τους. Ο πρώην καθηγητής φωνητικής αρνήθηκε και επέμεινε ότι οι σεξουαλικές φωτογραφίες τραβήχτηκαν με τη συναίνεση των εικονιζομένων.

Ωστόσο, τα αποδεικτικά υλικά από τη γυναίκα που υπήρξε το θύμα σεξουαλικής κακοποίησης, το δικαστήριο τον καταδίκασε γία κατοχή υλικού σεξουαλικού περιεχομένου, σεξουαλική επίθεση και ηδονοβλεψία.

Ο δικαστής έκρινε ότι άλλαξε ο χαρακτήρας του Ντιουν όταν έγινε αστυνομικός. Πλέον εργάζεται ως ελαιοχρωματιστής στη φυλακή και έχει γίνει ο εξομολόγος των φυλακισμένων.

Πηγή: Daily Mail

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ