Εισέβαλε στο αστυνομικό τμήμα με το κεφάλι της γυναίκας του στα χέρια: Της έδωσα όλη την αγάπη μου -ΒΙΝΤΕΟ

Η ζήλια του θόλωσε το μυαλό. Δεν άντεξε να βλέπει τη γυναίκα που αγαπούσε στα χέρια ενός άλλου άνδρα. Ο απατημένος σύζυγος πήρε μια ματσέτα και αποκεφάλισε τη σύζυγό του. Στη συνέχεια έβαλε το κεφάλι σε μια σακούλα και πήγε στο αστυνομικό τμήμα για να παραδοθεί.

Άναυδος ο αστυνομικός είδε τον 35χρονο άνδρα να επιδεικνύει το κομμένο κεφάλι ενώ στο άλλο χέρι κράδαινε το φονικό όπλο: Αυτή είναι η γυναίκα μου, κύριε. Της έδωσα όλη την αγάπη που μπορούσα” είπε. Το περιστατικό συνέβη στην επαρχία Ατζαμπούρα στη νότια Ινδία.

Το βίντεο περιέχει σκληρές εικόνες

Ο Σάτις είπε ότι η γυναίκα του τον απατούσε και όταν την είδε με άλλον άνδρα έχασε τα λογικά του. Συνεχίζοντας το παραλήρημά του, είπε ότι η Ρούπα επέλεξε τον αντίζηλό του αντί γι αυτόν παρά το γεγονός ότι ο άλλος ήταν εργάτης και είχε ποινικό μητρώο.

Μάλιστα, όπως υποστηρίξε, η Ρούπα είχε πάρει και δάνειο, περίπου 4.500 ευρώ, και το έδωσε στον εραστή της. Οι αστυνομικοί προσπάθησαν να ηρεμήσουν τον άνδρα, προκειμένου να πάρουν κανονική κατάθεση και άρχισαν την έρευνα για τον φόνο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ