14χρονος πέθανε από το δάγκωμα της κόμπρας που… είχε ως κατοικίδιο

Ένα αγόρι 14 ετών πέθανε από το δάγκωμα μιας κόμπρας, την οποία είχε σαν κατοικίδιο. Όταν το φίδι τον δάγκωσε, το αγόρι έβγαλε φωτογραφία το χέρι του και την δημοσίευσε στα social media, ζητώντας συμβουλές.

Ο Aril προσπαθούσε να τραβήξει μια φωτογραφία του φιδιού στο σπίτι του στο Bundung Regency στην Ινδονησία. Ο 14χρονος δημοσίευσε την πρώτη από τις δύο εικόνες στο λογαριασμό του στο WhatsApp στις 9.50 π.μ. τοπική ώρα, δείχνοντας το φίδι, δευτερόλεπτα πριν από την επίθεση.

Η δεύτερη φωτογραφία στις 9:54 π.μ. δείχνει το αίμα στο δεξί χέρι του αγοριού και φαίνεται ένα κορδόνι που είχε δέσει στο χέρι του, προφανώς για να σταματήσει το δηλητήριο και να μην εξαπλωθεί στο υπόλοιπο σώμα του.

“Μεταξύ ζωής και θανάτου” ήταν η λεζάντα που συνόδευε την φωτογραφία.

«Ο Aril δεν ήθελε να καυχηθεί με την φωτογραφία που ανέβασε, αλλά να ζητήσει βοήθεια από τους φίλους του», δήλωσε η μητέρα του αγοριού, Neuis Marpuah, προσθέτοντας ότι ο γιος της ήταν μόνος στο σπίτι κατά τη στιγμή του συμβάντος.

Δυστυχώς, αν και ένας φίλος του, τον οδήγησε στο νοσοκομείο ο 14χρονος δεν τα κατάφερε και πέθανε το ίδιο βράδυ. Τα τοπικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι το αγόρι είχε περίπου 12 φίδια.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Πηγή: Dailymail

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ