Τα Χανιά, από ψηλά!

Ελάτε να “πετάξουμε” μαζί, πάνω από την αγαπημένη μου πόλη, τα Χανιά. Παρακαλώ καθίστε αναπαυτικά για αυτήν την όμορφη ιδιωτική πτήση,  συνολικής διάρκειας 12’:17’’. Ο κυβερνήτης Τάσος Χαλκίδης σας εύχεται καλή θέαση!

Ανάρτηση από τον αναγνώστη Τάσο Χαλκίδη

Η Κρήτη γενικά, συνδυάζει όλα τα χαρακτηριστικά που καλύπτουν από τον πιο λιτό τρόπο διαβίωσης και διακοπών, έως τον πιο απαιτητικό.  Έχει μέρη με μοναδική ομορφιά, πλούσια και ιδιαίτερη χλωρίδα, πολυποίκιλη πανίδα, πεντακάθαρη θάλασσα, υπέροχο βραδινό ουρανό και η πλειονότητα των ανθρώπων γνωρίζουν καλά την έννοια της λέξης “φιλοξενία”.  Δεν είναι τυχαία ένας από του πιο δημοφιλείς προορισμούς.

Δεν μπορώ να μην ξεχωρίσω όμως την πόλη που με φιλοξενεί εδώ και χρόνια και σε αυτή τη γη χτίζω καθημερινά τα όνειρά μου!  Αυτή η πόλη είναι τα  Χανιά, που το καλοκαίρι γίνονται ο πιο διασκεδαστικός προορισμός. Μια βόλτα στο ενετικό λιμάνι, στα σοκάκια της παλιάς πόλης, στα πολλά και ιδιαίτερου κάλλους αξιοθέατα, στα μαγαζιά στο παραλιακό τόξο και αμέσως γεμίζεις τις μπαταρίες για να συνεχίσεις το υπόλοιπο της ημέρας ανανεωμένος!

Τα Χανιά φημίζονται επίσης και για τα φυσικά τους αξιοθέατα, τα οποία είναι πλούσια σε αριθμό. Φαράγγια, λίμνες μικρές και μεγάλες, πάρκα και μοναδικό θαλάσσιο βυθό.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ