Σκύρος: Η πανέμορφη βασιλοπούλα του Αιγαίου – Εντυπωσιακό βίντεο από drone

Σκύρος, Σκυροπούλα, Βασιλοπούλα. Αυτά τα τρία ονόματα περιγράφουν την εκπληκτική ομορφιά του μοναδικού νησιού των Σποράδων. Η Σκύρος είναι ένα νησί που απευθύνεται σε λίγους και “ψαγμένους” καθώς ως γνήσια Βασιλοπούλα του Αιγαίου έχει… ύφος και δεν της αρέσουν τα μεγάλα λόγια και η διαφήμιση της ομορφιάς της μέσω social media.

Στην Σκύρο θα πας γιατί κάποιος θα σου μιλήσει για αυτήν. Θα σου περιγράψει τις εκπληκτικές και ήσυχες παραλίες της, την πανέμορφη Χώρα της με τα σπίτια που έχουν πάντα ανοιχτές τις πόρτες τους προκειμένου να θαυμάσεις την Σκυριανή αρχιτεκτονική και τη διακόσμηση με τα πολύχρωμα πιάτα και τα εκπληκτικά ξυλόγλυπτα (οι Σκυριανοί φημίζονται για αυτό) στο εσωτερικό τους.

Και επειδή διακοπές σημαίνει και καλό φαγητό, στη Σκύρο θα βρεις φρέσκα και φθηνά ψάρια. Αν σου πει κανείς πως θα βαρεθείς να τρως αστακομακαρονάδα μην το θεωρήσεις ως υπερβολή.

Η Σκύρος είναι από τους κορυφαίους ψαρότοπους της Ελλάδας και οι αστακοί κάθε πρωί στην Λιναριά, όπου μαζεύονται όλα τα καΐκια, είναι αμέτρητοι. Η Σκύρος ακόμη και σήμερα είναι ανεξερεύνητη και καθηλώνει με την ομορφιά της.

Δείτε την πανέμορφη Σκύρο από ψηλά, σε βίντεο με drone της ομάδας UpStories

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ