Ξεκαρδιστικό βίντεο: Πανέξυπνο σκυλάκι πήρε για βόλτα το… αυτοκίνητο του ιδιοκτήτη του

Οι σκύλοι είναι πολύ έξυπνα ζώα. Μπορούν να βρουν τους πιο ευφάνταστους τρόπους να φτάσουν στον στόχο τους, που τις περισσότερες φορές είναι η αγκαλιά των ιδιοκτητών τους.

Τα χαριτωμένα τετράποδα, όταν δένονται με τον άνθρωπό τους, θέλουν να περνούν κάθε δευτερόλεπτο, κάθε ώρα και κάθε στιγμή μαζί του. Όλοι οι ιδιοκτήτες σκύλων μπορούν να επιβεβαιώσουν ότι όταν επιστρέφουν στο σπίτι τους, ακόμα και αν έλειπαν για μερικά λεπτά, ο σκύλος τους αντιδράει σαν να είχε να τον δει χρόνια.

Ένα σκυλάκι ράτσας Corgi στην πόλη Γκουνγκντόνγκ της Κίνας ένιωθε ότι ο ιδιοκτήτης του το εγκατέλειψε. Όμως αποφάσισε να μην περπατήσει προς το μέρος του, αλλά να πάρει το… αυτοκίνητό του. Βλέποντας ανοιχτή την πόρτα του οχήματος πήδηξε μέσα και έκατσε στην θέση του οδηγού.

Μάλιστα το Corgi κάτι πάτησε, το χειρόφρενο απενεργοποιήθηκε και το αυτοκίνητο άρχισε να κινείται. Ευτυχώς ο ιδιοκτήτης του σκύλου και του αυτοκινήτου, αντιλήφθηκε γρήγορα τι συμβαίνει, έτρεξε και ακινητοποίησε το όχημα, προτού προκληθεί κάποιο τροχαίο.

Δείτε το εντυπωσιακό βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ