Βίντεο: Το πιο… καθαρό ποντίκι – Τακτοποιούσε κρυφά την αποθήκη συνταξιούχου

Όταν τα αντικείμενα στο υπόγειο του σπιτιού του, άρχισαν να τακτοποιούνται κρυφά κατά τη διάρκεια της νύχτας, ο Rodney Holbrook ξεκίνησε μια έρευνα για να φτάσει στη ρίζα του μυστηρίου.

Όπως αναφέρει η Dailymail, ο συνταξιούχος ταχυδρόμος, 75 ετών, έστησε μια κάμερα και την έστρεψε στον πάγκο εργασίας του για να προσπαθήσει να εντοπίσει τον ένοχο. Και προς έκπληξή του, τα πλάνα αποκάλυψαν ότι ο… καλός σαμαρείτης ήταν ένα εργατικό μικρό ποντικάκι.

Σε σκηνές κατευθείαν από την ταινία “ο ποντικομικρούλης”, το τρωκτικό μάζευε μανταλάκια, κατσαβίδια, φελλούς, παξιμάδια και μπουλόνια και τα έριχνε όλα σε ένα κοντινό δοχείο. Ακόμη και τα πιο δύσκολα αντικείμενα δεν φαινόταν να ενοχλούν το ποντίκι, το οποίο σε ένα βίντεο φαίνεται ότι πάλεψε αποφασιστικά με ένα καλώδιο πριν το βάλει τελικά στο δοχείο.

Ο νέος καθαριστής κάνει τόσο καλή δουλειά που ο κύριος Holbrook, λέει ότι δεν μπαίνει στον κόπο να τακτοποιήσει πια τον χώρο εργασίας του.

«Έχει συνεχιστεί για μήνες. Τον αποκαλώ ουαλικό ποντίκι. Στην αρχή, παρατήρησα ότι κάποια τροφή που έβγαζα για τα πουλιά κατέληγε σε κάποια παλιά παπούτσια που φύλαγα στο υπόστεγο, οπότε έστησα μια κάμερα.  Δεν μπορούσα να το πιστέψω όταν είδα ότι το ποντίκι τακτοποιούσε» περιγράφει.

«Μετέφερε όλα τα είδη στο κουτί, κομμάτια πλαστικού, παξιμάδια και μπουλόνια. Δεν μπαίνω στον κόπο να τακτοποιήσω τώρα, καθώς ξέρω ότι θα το φροντίσει. Γίνεται σχεδόν κάθε βράδυ εδώ και δύο μήνες» τόνισε ο συνταξιούχος.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ