Του «ρίχτηκε» ενώ εκείνος την βοηθούσε να επισκευάσει το σπίτι – «Είναι γυναίκα του φίλου μου, γύρισα και την είδα γυμνή»

Ένας 40χρονος και η 35χρονη συζυγός του έχουν έρθει αρκετά κοντά με ένα ζευγάρι, περίπου στην ηλικία τους. Τα δύο ζευγάρια έχουν παιδιά στην ίδια τάξη στο σχολείο και κοινές δραστηριότητες. Τα παιδιά τους άλλωστε, ήταν ο λόγος της γνωριμίας τους.

4 ζώδια που δυσκολεύονται στο φλερτ

Έτσι, έγιναν στενοί φίλοι, έβγαιναν συχνά και γιόρταζαν μαζί επετείους, γενέθλια και σημαντικές στιγμές της ζωής τους. «Η γυναίκα μου είναι καλή φίλη με τη γυναίκα του ζευγαριού και εγώ, αντίστοιχα, με τον άνδρα», εξήγησε ο 40χρονος.

«Πρόσφατα, οι φίλοι μας χρειάστηκε να κάνουν κάποιες επιδιορθώσεις στο σπίτι τους. Έχουν σκοπό να το πουλήσουν επειδή θα μετακομίσουν σε μεγαλύτερο. Είχα πάει να βοηθήσω. Ήμουν σκυμμένος κάτω απ’ τον νεροχύτη, διορθώνοντας κάποια καλώδια όταν η γυναίκα πέρασε από κοντά μου. Στην αρχή,  δεν έδωσα σημασία» περιγράφει.

Πώς να φλερτάρεις μέσω μηνυμάτων – 9 έξυπνοι κανόνες για σίγουρη επιτυχία

Στο σπίτι ήταν μόνοι τους και εκείνος δεν είχε υποψιαστεί τίποτα. Η γυναίκα περιφερόταν στο σπίτι, μέχρι που κατάλαβε ότι είναι πίσω του και του πιάνει τους ώμους του.

Πάλι, εκείνος δεν υποψιάστηκε κάτι και το θεώρησε ως ένα ακόμη απ’ τα αστεία που έκαναν συχνά μεταξύ τους. Όταν όμως γύρισε, είδε σοκαρισμένος ότι η γυναίκα ήταν εντελώς γυμνή. Εκείνος πάγωσε καθώς εκείνη τον χάιδευε, ρωτώντας τον αν του αρέσει. Έπιασε το χέρι της και τη ρώτησε τι την έχει πιάσει. Η γυναίκα προσβλήθηκε και του είπε πως αποκλείεται να μην τη θέλει.

Ο 40χρονος είχε εξαγριωθεί τόσο που, για να ηρεμήσει, έπρεπε να φύγει απ’ το σπίτι. Έτσι, βγήκε στη βεράντα. Έπειτα από λίγη ώρα βγήκε και η γυναίκα, αυτή τη φορά-ευτυχώς-ντυμένη. «Ζήτησε με το ζόρι μία συγγνώμη, αλλά στην πραγματικότητα ήταν σαν να με κατηγορούσε και υπονοούσε ότι σίγουρα έχει περάσει απ’ το μυαλό μου».

«Δεν μπορούσε να διανοηθεί ότι δεν την έβλεπα ερωτικά»

«Ναι, να το πιστέψεις», της απάντησα. «Μόνο ως φίλη σε έβλεπα και τίποτε παραπάνω». «Της ξεκαθάρισα ότι δεν πρόκειται ποτέ να συμβεί κάτι μεταξύ μας. Εκείνη έγινε αμυντική και μετά άρχισε να κλαίει».

Την ίδια στιγμή, αναρωτιόταν πώς να το πει στη γυναίκα και τον άνδρα της, δηλαδή τον καλύτερο φίλο του.

«Δεν ξέρω πώς πρέπει να το πω στον συζυγό της – Φοβάμαι ότι θα κατηγορήσει εμένα»

Άλλωστε, δεν είναι σίγουρος για το πως πρέπει να διαχειριστεί την κατάσταση επειδή πολύ φοβάται ότι, με κάποιον τρόπο, ο φίλος του θα τον κατηγορήσει. Πλέον έχει χάσει την εμπιστοσύνη του προς τη γυναίκα αυτή, κάτι που σημαίνει ότι θα είναι πολύ δύσκολο από εδώ και πέρα να διατηρήσουν τη φιλία με το ζευγάρι.

«Νομίζω ότι εκείνη δεν έχει σκοπό να πει στον άντρα της τι έχει συμβεί, και νιώθω ότι πρέπει να του το πω εγώ. Η γυναίκα μου πρέπει οπωσδήποτε να μάθε τι έχει γίνει». Τι θα τον συμβουλεύατε;

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ