Το τελειότερο eyeliner hack κι όλα τα βήματα για να το δοκιμάσετε

Το TikTok ήρθε για άλλη μια φορά να δώσει ένα ακόμη τέλειο makeup hack. Δραστήριες TikTokers δείχνουν πώς πετυχαίνουν την τέλεια γραμμή eyeliner χρησιμοποιώντας μόνο ένα τσιμπιδάκι μαλλιών(!).

Στο scroll down πέφτουμε πάνω στη Ria Veizi-Küppers που δείχνει αναλυτικά το υπέροχο αυτό κόλπο. Την παρακολουθούμε να “παίζει” μπροστά στην κάμερα γι’ αυτό που θα ακολουθήσει κι έχει προφανώς διαπιστώσει ότι “δουλεύει” εύκολα.

Στην αρχή περνάει στην άκρη από το τσιμπιδάκι μαλλιών λίγο μαύρο eyeliner. Ακουμπάει μ’ αυτή την άκρη την εσωτερική γωνία του ματιού τραβώντας την ελαφρώς προς τα έξω. Στη συνέχεια ακουμπάει την ίδια άκρη στην εξωτερική γωνία και με μια κίνηση προς τα έξω δημιουργεί το πιο τέλειο siren cat eye look!

@__ria9__ crazy idea @docnafiakhan #bobbypins #eyelinerhack ♬ original sound – 𝓡𝓲𝓪 ✨

To scroll dawn συνεχίζεται και είναι εξίσου εντυπωσιακή η κίνηση της makeup artist Fer Lopez και δείχνει πώς να χρησιμοποιηθεί το τσιμπιδάκι για τη δημιουργία μιας πιο φαρδιάς γραμμής eyeliner. Θα δείτε στο βίντεο ότι χρησιμοποιεί ολόκληρη τη γωνία από το τσιμπιδάκι. Την τοποθετεί στην εξωτερική γωνία του ματιού και γεμίζει το “V” σχήμα που είχε εξ αρχής φτιάξει. Και voila!

Αυτό το eyeliner hack μπαίνει αναμφισβήτητα στα must του μήνα.

Πηγή: Instyle.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ