TikTok: Πώς η πλατφόρμα βοήθησε μαμά να βρει την κόρη της

Μία μητέρα αποκάλυψε μέσω του TikTok, το πως η πλατφόρμα την βοήθησε να βρει την κόρη της που είχε χαθεί σε παιδότοπο.

Η Κρίστα Πάιπερ μητέρα δύο παιδιών, από την Αμερική, αποκάλυψε πως πριν λίγο καιρό είχε επισκεφτεί με τα παιδιά της το Κέντρο Επιστήμης και Βιομηχανίας στο Κολόμπους. Στο Κέντρο υπάρχει ένας πολύ μεγάλος παιδότοπος, όπως εξηγεί  και καθώς μιλούσε με μία άλλη γυναίκα (μητέρα φίλου, του επτάχρονου γιού της) συνειδητοποίησε πως έχει χάσει την τρίχρονη κόρη της από το οπτικό της πεδίο.

Αυτός ο χώρος παιχνιδιού είναι τεράστιος. Διατρέχει όλο το μήκος αυτού του γιγαντιαίου επιστημονικού μουσείου και τα παιδιά το λατρεύουν. Έχει πολλές γωνίεςδήλωσε η Πάιπερ, φανερά σοκαρισμένη ακόμα απ’ όσα έγιναν. Το μικρό τρίχρονο παιδάκι, όπως εξηγεί η μαμά του, εξερευνούσε τον χώρο.

Ξαφνικά δεν ξέρω που βρίσκεται το τρίχρονό μουεξηγεί η γυναίκα συμπληρώνοντας πως άρχισε να την ψάχνει μέσα στον χώρο, χωρίς όμως κάποιο αποτέλεσμα, σημειώνοντας πως στα επτά χρόνια που είναι γονιός δεν έχει χάσει ποτέ ξανά παιδί.

Η ίδια ξεκίνησε να περιγράφει, πως άρχισε να φωνάζει το όνομα της μικρής. Την ώρα που φώναζε, όπως λέει, θυμήθηκε ένα βίντεο που είχε δει στο Tik Tok και το οποίο είχε στο πίσω μέρος του εγκεφάλου της. Το βίντεο ήταν μίας μαμάς, η οποία είχε χάσει το δικό της παιδί μέσα σ’ ένα παντοπωλείο.

Ήταν μιας μαμάς που είχε χάσει το παιδί της, πιστεύω, σε ένα παντοπωλείο και αντί να φωνάξει το όνομα του παιδιού της, φώναξε την περιγραφή, του τι φορούσε το παιδί της και έτσι κατάφερε να το βρει γρηγορότερα” λέει η Κρίστα. Σύμφωνα με το New York Post, η γυναίκα ξεκίνησε να φωνάζει πως έχει χάσει “ένα μικρό κορίτσι, με ένα ρόζ πουκάμισο που έχει την μίνι μάουζ“.

Είμαι σίγουρη πως ο κόσμος γύρω μου νόμιζε ότι είμαι τρελή” είπε στο βίντεο της, υπογραμμίζοντας πως άκουσε και άλλες μαμάδες να ξεκινούν να φωνάζουν την περιγραφή. “Έλεγα Δόξα τον Θεόθυμάται.

Η μητέρα σημειώνει πως η μικρή χάθηκε μόνο για περίπου δύο λεπτά, αλλά ένιωσε πως ο χρόνος κυλούσε πιο αργά. Ευτυχώς η Λίλη, όπως ονομάζεται η μικρή, βρέθηκε όταν την αναγνώρισε από την περιγραφή, μία μαμά.

@krista.piper I lost my 3 year old todah in a play place and thank god for tiktok – I’m so happy i saw that tiktok of what to do when your kid goes missing. I found her fast by raising my voice and saying a description of what she was wearing. Should have added her age or hair color but the description if little girl with pink minnie mouse shirt got thr job done finding her. #parents #parentsoftiktok #playplace ♬ original sound – Krista | Booktok | Home life

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ