TikTok: Πατέρας φιλά στο στόμα τον γιο του και δέχεται σφοδρή κριτική

“Μάχη” και debate ξέσπασε στο TikTok, όταν ένας πατέρας δύο παιδιών, φάνηκε πως φιλά στο στόμα τον 5χρονο γιο του. Ο Τομ Λιντς μοιράζεται αρκετές στιγμές από την ζωή του στο TikTok, στο οποίο και έχει πάνω από 300.000 ακόλουθους. Σε πολλά από τα βίντεο του, κανείς θα δει την σύζυγό του, τον 5χρονο γιο του, καθώς και το λίγων μηνών μωρό τους.

@tom_leeds Lindisfarne & Beadnell Bay this weekend #fyp #foryou #foryoupage #xyzbca #xuhuong #fypシ ♬ Summer day

Μάλιστα κανείς θα δει στα βίντεό του πιο συχνά τον 5 ετών Ρόμαν, ο οποίος και μοιάζει πολύ στον μπαμπά του. Και παρ’ ότι το μεγαλύτερο μέρος των θεατών τονίζουν την τρυφερή σχέση μεταξύ μπαμπά και γιου, πολλοί φαίνεται πως ενοχλήθηκαν από το γεγονός πως ο Τομ φιλάει τον Ρόμαν στο στόμα. Κάποιοι αιτιολόγησαν την αντίθεσή τους, λέγοντας πως θα μεταδώσει στον γιο του μικρόβια, ενώ μία άλλη χρήστης του τόνισε πως το να φιλάει στο στόμα τον Ρόμαν, μπορεί να μπερδέψει το παιδί και να το εκθέσει σε κάποιον ο οποίος δεν θα έχει καλές προθέσεις.

@tom_leeds Replying to @teresa02garcia ah jheez. #fyp #foryou #xyzbca #xuhuong #fypシ ♬ original sound – Tom

@tom_leeds Replying to @Haley Bear what are you brushing your teeth with please?! #fyp #foryou #xyzbca #xuhuong #foryoupage ♬ original sound – Tom

Ο Τομ απάντησε στα αρνητικά σχόλια, με διάφορα βίντεο που έφτιαξε. Σ’ ένα από αυτά ακούγεται να λέει πως αν δεν πρέπει να φιλάει τον γιο του στο στόμα, γιατί αυτός θα θεωρήσει πως είναι εντάξει να φιλάει αγνώστους, τότε με την ίδια λογική δεν θα πρέπει να τον βάζει στο αμάξι του, ή να μένει σπίτι του, γιατί έτσι θα μάθει να κάνει και με αγνώστους.

@tom_leeds Replying to @Nicole you are starting to geuinely concern me now. #fyp #foryou #xyzbca #xuhuong #foryoupage ♬ original sound – Tom

Τα βίντεο έχουν φθάσει να έχουν χιλιάδες προβολές και η στήριξη που λαμβάνει ο Τομ, έναντι της σφοδρής κριτικής είναι μεγάλη.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ