TikTok: Κοπέλα αρνήθηκε να πληρώσει τον λογαριασμό στο πάρτι γενεθλίων της – Διχάστηκαν τα social media

Καταστροφικό κατέληξε ένα πάρτι γενεθλίων όταν η εορτάζουσσα αρνήθηκε να πληρώσει το συνολικό ποσό που αναγραφόταν στον λογαριασμό, προκαλώντας τις αντιδράσεις των φίλων της. Το γεγονός καταγράφηκε και σε βίντεο το οποίο ανέβηκε στο TikTok και έγινε viral συγκεντρώνοντας πάνω από 15 εκατομμύρια προβολές.

Μία κοπέλα είχε γενέθλια και θέλησε να βγάλει τους φίλους της για φαγητό. Η ωραία ατμόσφαιρα, άλλαξε προς το χειρότερο όταν έφθασε στο τραπέζι ο λογαριασμός, ύψους πάνω 4.600 δολάρια. Η εορτάζουσσα θέλησε να μοιραστεί ο λογαριασμός και να μην πληρώσει μόνη της το υπέρογκο ποσό. Ο Victor Christian, ο οποίος και ανέβασε το βίντεο στο TikTok διαφώνησε με αυτή την πρόταση και βρήκε σύμφωνο έναν ακόμα καλεσμένο. Από την άλλη μία κοπέλα που βρισκόταν στο γεύμα φαίνεται να συμφωνεί με την φίλη της που είχε γενέθλια ως προς το να πληρώσουν όλοι μαζί το ποσό.

Στο τραπέζι επικράτησε πανικός με το τι λένε να είναι δύσκολο να γίνει κατανοητό εξαιτίας του ότι υπήρχε ιδιαίτερη ένταση. Πάντως ο Victor ανέβασε στην συνέχεια ακόμα ένα βίντεο από το περιστατικό, το οποίο και ήταν μεγαλύτερης διάρκειας. Στην λεζάντα του νέου βίντεο εξηγούσε ότι με την εορτάζουσσα γνωρίζονταν από μικροί και ότι μαζί με τους άλλους φίλους της ξεκίνησαν να κοροϊδεύουν αυτούς που αρνούνταν να συμβάλλουν στην πληρωμή αποκαλώντας τους φτωχούς.

@viccgotti WHO WAS WRONG IN THIS SITUATION? THAT BILL WAS OVER 4600 dollars. #viccgotti #debate ♬ original sound – Viccgotti

@viccgotti YALL STORY TIME THIS GIRL WAS MY BEST FRIEND SINCE THE 3rd grade … and she got in frint of her other friends ans started acting funny with me they call me and our friends broke because we didnt want to pay a 4600 dollar bill #viccgotti #debate ♬ original sound – Viccgotti

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ