Τεστ IQ για δυνατούς λύτες: Τοποθετήστε τα σύμβολα των πράξεων για να είναι σωστή η ισότητα – Έχετε 15 δευτερόλεπτα

Ένα νέο τεστ IQ μπερδεύει τους χρήστες των social media. Είστε αρκετά ευφυείς για να το λύσετε; Έχετε μόνο 15 δευτερόλεπτα στην διάθεσή σας.

Τεστ IQ μόνο για ιδιοφυΐες: Mπορείτε να βρείτε τον σωστό κωδικό σε 25 δευτερόλεπτα;

Αυτό το τεστ είναι μαθηματικό παζλ, που είναι μια δυσκολότερη εκδοχή των γρίφων, καθώς επιλύονται με πλευρική σκέψη. Για να βρείτε την σωστή απάντηση, πρέπει να σκεφτείτε και να αναλύσετε όλα τα δεδομένα λίγο διαφορετικά. Για να τα λύσετε, πρέπει να χρησιμοποιήσετε το πιο δημιουργικό κομμάτι του μυαλού σας, καθώς η απάντηση δεν θα είναι προφανής.

Το παρακάτω τεστ IQ εμφανίζεται η ισότητα «2  1  6  6 = 48». Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να βάλετε τα σύμβολα των πράξεων (+ – x /) στην ισότητα για να είναι σωστό το αποτέλεσμα. Δεν χρειάζεται να τα χρησιμοποιήσετε όλα, και μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε περισσότερο από 1 φορά. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε παρενθέσεις.

Τεστ IQ για δυνατούς λύτες: Μπορείτε να βρείτε ποιοι είναι οι αριθμοί που λείπουν σε 24 δευτερόλεπτα;

Το τεστ IQ γίνεται ακόμη πιο δύσκολο καθώς έχετε μόνο 15 δευτερόλεπτα για να βρείτε την σωστή απάντηση. Μπορείτε να το λύσετε;

τεστ iq
τεστ iq

Η λύση του τεστ IQ

Για να είναι σωστή η ισότητα, πρέπει να χρησιμοποιήσετε 2 φορές τον πολλαπλασιασμό, 1 φορά την πρόσθεση και να βάλετε παρενθέσεις.

  • (2 x 1 + 6) x 6 = (2 + 6) x 6 = 8 x 6 = 48

Πηγή: FOXreport.gr

Τεστ παρατηρητικότητας: Μπορείτε να βρείτε τις 3 διαφορές στις εικόνες με έναν θαλάσσιο ίππο σε 14 δευτερόλεπτα;

Το μυστήριο της ερήμου: Οι χαμένες πόλεις της Σαχάρας – Βίντεο

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ