Τελευταία τουρνέ για τους KISS

Το rock συγκρότημα των KISS ανακοίνωσε σήμερα ότι θα κλείσει την καριέρα του εκεί από όπου την ξεκίνησε. Συγκεκριμένα, θα ολοκληρώσουν την φετινή τελευταία περιοδεία τους με δύο εμφανίσεις στο περίφημο Madison Square Garden της Νέας Υόρκης, μόλις δέκα οικοδομικά τετράγωνα και 50 χρόνια από εκεί που ξεκίνησαν για πρώτη φορά, την 23η οδό το 1973.

του Ιωσήφ Αβράμογλου

Οι KISS, που έλεγαν σημαντικές επιρροές από το γκρουπ της glam rock των Slade, θα κλείσουν την περιοδεία τους με τίτλο “The End of the Road Tour” με τις δύο συναυλίες στο Madison Square Garden την 1η και 2α Δεκεμβρίου 2023. Η τουρνέ θα ξεκινήσει από το Austin του Texas τον Οκτώβριο και το σώου αναμένεται να είναι τεράστιο και πολύ εντυπωσιακό. Το σημερινό line-up του συγκροτήματος περιλαμβάνει τους Simmons, Stanley, Eric Singer στα ντραμς και Tommy Thayer στην κιθάρα. Η απόφαση για απόσυρση το 2023, όπου κλείνουν μισό αιώνα πορείας, έχει ληφθεί από πολύ καιρό.

KISS KISS KISS KISS

(Κάθε Σάββατο και Κυριακή βράδυ, για τρεις ώρες, από τις 10 μ.μ. μέχρι την 1 π.μ., ο Ιωσήφ Αβράμογλου παρουσιάζει από τον Real FM στους 97.8, την εκπομπή ” ‘Round Midnight, όπως έλεγε και η Ella Fitzgerald”, με πολλή και καλή μουσική). Twitter:@IosifAvramoglou Facebook.com/avramoglou Instagram:mus1cguru

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ