Τα σχέδια των Depeche Mode για φέτος

Σε ένα μήνα περίπου οι Depeche Mode θα βγουν σε παγκόσμια περιοδεία, ξεκινώντας από την βόρεια Αμερική, την οποία ονομάζουν “Memento Mori Tour”. Σύντομα το ντουέτο, που αποτελείται από τον Dave Gahan και τον Martin Gore, θα ανακοινώσει και τα ονόματα που θα παίζουν support στις συναυλίες τους. Ένας εξ αυτών είναι η Kelly Lee Owens, ο οποίος έχει αναλάβει να ανοίγει τα κονσέρτα τους στο πρώτο κομμάτι της περιοδείας σε Καναδά και ΗΠΑ.

Του Ιωσήφ Αβράμογλου

Η τουρνέ θα ξεκινήσει αφού θα έχει κυκλοφορήσει το 15ο στουντιακό άλμπουμ τους. Αναμένεται να βγει στις 17 Μαρτίου. Η περιοδεία θα περιλαμβάνει εμφανίσεις σε πόλεις όπως το Los Angeles, το Las Vegas, το Chicago και το Toronto.

Μετά την Αμερική οι Depeche Mode θα περιοδεύσουν σε Αγγλία, Ιρλανδία και Ευρώπη. Το άλμπουμ “Memento Mori” είναι το αμέσως επόμενο από τον δίσκο τους “Spirit” του 2017 και η πρώτη κυκλοφορία μετά τον θάνατο του ιδρυτικού μέλους Andy Fletcher τον περασμένο Μάϊο. Το πρώτο σινγκλ της νέας δισκογραφικής δουλειάς θα είναι το “Ghosts Again”, το οποίο θα παρουσιαστεί σύντομα.

(Κάθε Σάββατο και Κυριακή βράδυ, για τρεις ώρες, από τις 10 μ.μ. μέχρι την 1 π.μ., ο Ιωσήφ Αβράμογλου παρουσιάζει από τον Real FM στους 97.8, την εκπομπή ” ‘Round Midnight, όπως έλεγε και η Ella Fitzgerald”, με πολλή και καλή μουσική). Twitter:@IosifAvramoglou Facebook.com/avramoglou Instagram:mus1cguru

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ