Τα 8 σημάδια που δείχνουν ότι δεν πρέπει με τίποτα να επιστρέψεις στον ή στην πρώην σου

Ήσουν συγκλονισμένος/η και συντετριμμένος/η όταν χώρισες. Φαινόταν ξαφνικό και αδικαιολόγητο. Έκανες ό,τι περνούσε από το χέρι σου, παρακάλεσες,  προσπάθησες να τον/την κάνεις να το ξανασκεφτεί. Αλλά μετά από λίγο, κατάλαβες ότι αυτό δεν πρόκειται να συμβεί.

Παρόλα αυτά, οι δυο σας διατηρείτε επαφή και συνεχίζετε να βλέπετε ο ένας τον άλλο ως γνωστοί. Κάποια στιγμή, ο/η πρώην σου δείχνει ξαφνικά – και ίσως κάπως αόριστα – ότι μπορεί να θέλει να ξαναβρεθεί μαζί σου.

Ωστόσο, το σκέφτεται όντως; Ή μήπως θέλει να σε έχει σίγουρο/η σε περίπτωση που δεν λειτουργήσει τίποτε άλλο;

Δες μερικά σημάδια που φανερώνουν ότι δεν πρέπει να ξαναβρεθείτε και ότι ο/η πρώην σου δεν σκέφτεται πραγματικά την επανασύνδεση μαζί σου αλλά σε κάνει να νομίζεις ότι τη σκέφτεται για να σε έχει στο «περίμενε».

Αυτά είναι τα 8 σημάδια που φανερώνουν ότι δεν πρέπει, σε καμία περίπτωση, να είστε ξανά μαζί με έναν/μία πρώην:

  1. Ακόμα κι αν ο/η πρώην σας υποδεικνύει ότι σκέφτεται να είστε ξανά μαζί, δεν εκφράζει λεπτομερώς τις σκέψεις του/της και τα σχέδια μοιάζουν κάπως αόριστα.
  2. Εξακολουθεί να έχει προφίλ σε εφαρμογές γνωριμιών ή βγαίνει με παρέες σε μέρη που μπορεί να γνωρίσει πιθανά ταίρια
  3. Κοιμάται με άλλα άτομα αλλά λέει ή δείχνει ότι σκέφτεται την επανασύνδεση μαζί σου
  4. Όταν επικοινωνεί μαζί σου, το περιεχόμενο των μηνυμάτων είναι φιλικό. Επίσης, τα μηνύματα είναι λίγα και ταυτόχρονα αρκετά για να σε «τσιγκλήσει».
  5. Όταν σχεδιάζετε να κάνετε κάτι μαζί, το ακυρώνει ή αλλάζει τα σχέδια ή λέει «θα δούμε» (πιθανότατα για να εξερευνήσει και άλλες επιλογές).
  6. Όταν μιλάτε ή βρίσκετε από κοντά και συζητάτε δεν φαίνεται να ενδιαφέρεται πραγματικά για τη ζωή σου. Δεν κάνει ουσιαστικές ερωτήσεις για το πώς είσαι εσύ ή η οικογένειά σου γιατί δεν ενδιαφέρεται πραγματικά. Αυτό που τον/την ενδιαφέρει είναι να σε κρατήσει στο «περίμενε».
  7. Συμφωνεί να συναντηθείτε αλλά υπό τους όρους του/της. Δεν κάνει καμία θυσία για να σε δει και είναι πιο πιθανό να σου προτείνει να πας μαζί του/της κάπου που είχε κανονίσει να πάει.
  8. Όταν συναντηθήκατε δεν σου φέρθηκε με ιδιαίτερη στοργή ή δεν φλέρταρε μαζί σου. Στην πραγματικότητα, η στοργή που θρέφει για εσένα είναι κάπως χλιαρή (ή ανύπαρκτη) σε σύγκριση με τη στοργή που δείχνουν σε άλλα άτομα με τα οποία συναντιέται ή ενδιαφέρεται για αυτά. Αν σας έβλεπε κάποιος δηλαδή μπορεί να έλεγε ότι είστε σαν παλιοί φίλοι.

Εάν λίγες μόνο από αυτές τις συμπεριφορές ταιριάζουν σε σένα και τον/την πρώην σου ή εάν συμβαίνουν μεν αλλά σπάνια, τότε μπορεί απλώς να μην επικοινωνείτε σωστά. Αλλά αν αυτά τα σημάδια εντοπίζονται στη «σχέση» σας, ίσως είναι καιρός να διακόψετε εντελώς τη μεταξύ σας συναναστροφή. Εναλλακτικά, σκέψου να συμπεριφέρεσαι όπως αυτός/η και σταδιακά να τον/την απομακρύνεις από το επίκεντρο του ενδιαφέροντος και της ζωής σου.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ