Τα 6 διακριτικά σημάδια που μαρτυρούν ότι μια γυναίκα είναι περήφανη για τον σύντροφό της

Υπάρχει τεράστια διαφορά ανάμεσα σε στη γοητεία που μπορεί να ασκείς σε μία γυναίκα και στο αίσθημα της υπερηφάνειας που έχει όταν βρίσκεται στο πλευρό σας.

Αν θέλετε να αποφύγετε τη μοναξιά καθώς μεγαλώνετε, πείτε αντίο σε αυτές τις 10 συμπεριφορές

Την μεγάλη αυτή διαφορά, αποκαλύπτουν κάποια λεπτά σημεία. Βλέπεις, όταν μια γυναίκα είναι περήφανη που σε έχει, κάνει τα πράγματα λίγο διαφορετικά. Επιδεικνύει τα συναισθήματά της με τρόπους που μπορεί να μην αντιλαμβάνεστε καν, εκτός αν πραγματικά δίνετε σημασία.

Τα 6 διακριτικά σημάδια που μαρτυρούν ότι μια γυναίκα είναι περήφανη για τον σύντροφό της

  • Είναι η πιο ένθερμη υποστηρίκτριά σας
  • Δεν φοβάται να σας προκαλέσει
  • Διατηρεί την ανεξαρτησία της
  • Σας εμπιστεύεται σιωπηρά
  • Σας περιλαμβάνει στα μελλοντικά σας σχέδια
  • Στέκεται δίπλα σας στα δύσκολα

Πώς εκφράζονται στη σχέση τα έξι χαρακτηριστικά σημάδια που μαρτυρούν ότι μία γυναίκα νιώθει περήφανη που είναι δίπλα σας

Οι άνθρωποι που μένουν σε δυστυχισμένες σχέσεις συνήθως εμφανίζουν αυτές τις 8 συμπεριφορές (χωρίς να το καταλαβαίνουν)

Είναι η πιο ένθερμη υποστηρίκτριά σας

Στο παιχνίδι της αγάπης, δεν υπάρχει τίποτα πιο αποκαλυπτικό από μία γυναίκα που σε στηρίζει, περήφανα και δημοσίως.

Όχι εντυπωσιασμοί και επιφανειακές εκδηλώσεις αγάπης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά κάτι βαθύτερο. Χαίρεται με τα επιτεύγματά σας, τις επιτυχίες  σας και είναι πάντα στο πλάι σας, στα δύσκολα και στα εύκολα.

Οι άνθρωποι που είναι κρυφά ανασφαλείς συχνά εκδηλώνουν αυτές τις 9 συμπεριφορές στις σχέσεις τους, χωρίς να το καταλαβαίνουν

Αυτό είναι ένα διακριτικό σημάδι γιατί συχνά γίνεται χωρίς την πρόθεση να φανεί. Είναι απλά ο ενστικτώδης τρόπος της να εκφράζει πόσο περήφανη είναι να σε έχει άνδρα της.

Την επόμενη φορά λοιπόν που θα αναφερθεί την πρόσφατη προαγωγή σας ή στο πόσο καλά χειριστήκατε μία δύσκολη κατάσταση, θυμηθείτε: Δεν το λέει τυχαία, ούτε από φλυαρία – είναι ο μοναδικός τρόπος της να δείξει ότι σας εκτιμά και αισθάνεται πραγματικά περήφανη που είναι δίπλα σας.

 Δεν φοβάται να σας προκαλέσει

Αυτό μπορεί να ακούγεται παράδοξο, αλλά μια γυναίκα που αισθάνεται υπερήφανη που σας έχει άντρα της δεν θα είναι πάντα ευχάριστη. Στην πραγματικότητα, μπορεί να σας βάζει προκλήσεις από καιρό σε καιρό.

Γιατί; Επειδή σας σέβεται και πιστεύει στις δυνατότητές σας. Ξέρει ότι η ανάπτυξη έρχεται μέσα από τις προκλήσεις  και δεν φοβάται να σας ωθήσει προς τα εκεί.

Βλέπετε, μια γυναίκα που είναι περήφανη για τον άνδρα της, θέλει να είναι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού του.

Αυτό σημαίνει ότι θα σας κάνει παρατήρηση όταν κάνετε λάθος, ότι θα σας ενθαρρύνει να πάρετε ρίσκο, και θα στέκεται στο πλευρό σας όταν έρθουν οι προκλήσεις.

Όταν έρχεται σε αντιπαράθεση μαζί σας σχετικά με ένα θέμα ή σε παροτρύνει να δοκιμάσετε κάτι καινούριο, μην το λαμβάνετε ως σύγκρουση. Αντ’ αυτού, δείτε το ως ένα σημάδι της πίστης της στις ικανότητές σας και την υπερηφάνεια της που είναι δίπλα σας.

Διατηρεί την ανεξαρτησία της

Μια γυναίκα που είναι υπερήφανη που σας έχει άνδρα της, είναι αυτή που εκτιμά την ανεξαρτησία της. Λατρεύει τη σχέση και εσάς, αλλά επίσης κατανοεί τη σημασία του προσωπικού χώρου.

Μια δυνατή, περήφανη γυναίκα διατηρεί την ατομικότητά της ακόμη και μέσα σε μια σχέση.

Έχει τα δικά της ενδιαφέροντα, φιλοδοξίες και κοινωνικούς κύκλους. Αυτό δεν οφείλεται στο ότι θέλει να αποστασιοποιηθεί από εσάς, αλλά στο ότι αναγνωρίζει ότι μια υγιής σχέση είναι αυτή στην οποία και οι δύο σύντροφοι μπορούν να ανθίσουν ατομικά.

Αν περάσει ένα βράδυ με τους φίλους της ή αν ασχολείται με  τα χόμπι της, μην το δείτε ως παραμέλησή. Δείτε το σαν ένα από εκείνα τα διακριτικά σημεία που μαρτυρούν ότι  είναι περήφανη που είναι δίπλα σας.

Σας περιλαμβάνει στα μελλοντικά της σχέδια

Αυτό είναι ένα σημαντικό ,αλλά εύκολα  το παραβλέψουμε.

Όταν μια γυναίκα είναι υπερήφανη που σας  έχει δίπλα  της, σας βλέπει ως μέρος του μέλλοντός της. Και δεν διστάζει να το εκφράσει.

Αυτό μπορεί να φαίνεται και στη χρήση της γλώσσας. Αν χρησιμοποιεί το «εμείς» αντί του «εγώ», μπορείτε να είστε βέβαιοι.

Το μέλλον δεν αφορά  μόνο τα σχέδια διακοπών ή την αγορά ενός νέου επίπλου – έχει να κάνει με τις αποφάσεις καριέρας, οικογενειακές συγκεντρώσεις και στόχους ζωής.

Σας θυμίζει κάτι;

Αυτό είναι ένα σαφές σημάδι ότι είναι περήφανη για τη σχέση και τη βλέπει ως μια μακροπρόθεσμη δέσμευση. Σχεδιάζει ένα μέλλον μαζί σας και δεν φοβάται να το εκφράσει.

Σας εμπιστεύεται σιωπηρά

Είναι περιττό να ειπωθεί ότι η εμπιστοσύνη είναι το θεμέλιο κάθε σχέσης

Και μία γυναίκα που νιώθει περήφανη που σας έχει στο πλάι της, δε θα σε αγαπά απλά: θα σε εμπιστευτεί.

Εμπιστεύεται τις αποφάσεις, τις συμβουλές και τις επιθυμίες σας;  Αυτό το επίπεδο εμπιστοσύνης δείχνει ότι σέβεται τον χαρακτήρα σας και είναι περήφανη που είναι μαζί σας.

Στέκεται δίπλα σας σε δύσκολες στιγμές

Η ζωή δεν είναι στρωμένη με ροδοπέταλα. Αλλά όταν έρθει η «καταιγίδα», μια γυναίκα που είναι υπερήφανη για εσάς δεν εγκαταλείπει το πλοίο – στέκεται δίπλα σας.

Αυτό είναι ένα από τα πιο σκληρά αλλά και ειλικρινή σημάδια. Είναι εύκολο να σταθείς δίπλα σε κάποιον όταν τα πράγματα πάνε καλά, αλλά να στέκεσαι δίπλα του σε δύσκολες στιγμές; Αυτό δείχνει πραγματική περηφάνια και αφοσίωση.

Δεν προσφέρει μόνο επιφανειακά λόγια παρηγοριάς. Είναι εκεί, μαζί σας για να αντιμετωπίσετε μαζί την πρόκληση. Είναι ο βράχος σας, μαζί της αισθάνεστε ανασφάλεια, είναι ο φάρος σας στις τρικυμίες.

Αν η ζωή σας φέρει δυσκολίες και αυτή παραμείνει ακλόνητη στο πλευρό σου, να ξέρετε ότι είναι εκεί, επειδή είναι πραγματικά περήφανη που είναι η γυναίκα σας.

Tip: Στην αγάπη και τις σχέσεις, συχνά τα διακριτικά σημεία που μιλούν δυνατότερα.

Μία γυναίκα που είναι υπερήφανη που σας έχει δίπλα της θα το δείξει συχνά με τρόπους που δεν είναι πάντα προφανείς, αλλά μάλλον σε μικρές, σταθερές  ενέργειες και συμπεριφορές.

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ