Συνταγή για τάρτες με τυρί τσένταρ και κρεμμύδι – Ένα νόστιμο σνακ, ιδανικό για κάθε περίσταση

Συνταγή για τάρτες με τυρί τσένταρ και κρεμμύδι - Ένα νόστιμο σνακ, ιδανικό για κάθε περίσταση

Πηγή φωτογραφίας: freepik

Θα χρειαστείτε μόνο 5 υλικά για να φτιάξετε αυτές τις απλές τάρτες με τσένταρ και κρεμμύδι. Η συνταγή είναι απλή. Είναι εύκολες και αποτελούν το τέλειο σνακ για κάθε περίσταση. Η αλμυρή γεύση του τσένταρ και η γλυκιά του κρεμμυδιού δημιουργούν έναν αρμονικό συνδυασμό που θα ικανοποιήσει κάθε ουρανίσκο.

Υλικά

Οδηγίες

  1. Προθερμάνετε το φούρνο στους 200°C.
  2. Ανοίξτε το φύλλο κρούστας και κόψτε έξι κύκλους με ένα κουπ πατ διαμέτρου 10-11cm.
  3. Τοποθετήστε τις βάσεις για τις τάρτες σε ένα ταψί για muffins και τρυπήστε κάθε βάση με ένα πιρούνι.
  4. Στρώστε με λαδόκολλα και γεμίστε τις βάσεις για τις τάρτες με ξηρούς καρπούς ή ρύζι. Ψήστε για 8 λεπτά. Αφαιρέστε το χαρτί και τους ξηρούς καρπούς και ψήστε για άλλα 5 λεπτά μέχρι να σταθεροποιηθεί η κρούστα.
  5. Εν τω μεταξύ, χτυπήστε το αυγό και την κρέμα γάλακτος σε ένα μπολ και αλατοπιπερώστε.
  6. Στρώστε το τυρί και το κρεμμύδι στις βάσεις για τις τάρτες και ρίξτε προσεκτικά το μείγμα αυγού και κρέμας γάλακτος.
  7. Ψήστε για 20-25 λεπτά μέχρι να ροδίσει και να σταθεροποιηθεί η γέμιση.
  8. Αφήστε να κρυώσει για 5 λεπτά πριν το βγάλετε από το ταψί.
Exit mobile version