Συνταγή για ψητό σολομό με ντομάτες, ελιές και σκόρδο

Πηγή φωτογραφίας: freepik

Αυτή η συνταγή για ψητό σολομό με ντομάτες, σκόρδο και ελιές συνδυάζει την πλούσια γεύση του σολομού με την φρεσκάδα της ντομάτας και την νοστιμιά της ελιάς, δημιουργώντας ένα υγιεινό και γευστικό πιάτο.

Υλικά

Οδηγίες

  1. Προθερμάνετε το φούρνο στους 200°C.
  2. Στρώστε ένα ταψί με λαδόκολλα.
  3. Αλατοπιπερώστε τα φιλέτα σολομού και τοποθετήστε τα στο ταψί.
  4. Σε ένα μπολ, ανακατέψτε τις ντομάτες, το σκόρδο, τις ελιές, τον μαϊντανό, το ελαιόλαδο, τη ρίγανη, αλάτι και πιπέρι.
  5. Ρίξτε το μείγμα ντομάτας πάνω από τα φιλέτα σολομού.
  6. Ψήστε για 20-25 λεπτά, μέχρι να ψηθεί ο σολομός και να ζεσταθεί καλά το μείγμα ντομάτας.
  7. Σερβίρετε ζεστό, γαρνίροντας με έξτρα μαϊντανό αν θέλετε.

Συμβουλές:

Exit mobile version