Συνταγή για γουακαμόλε με 1 μυστικό συστατικό που απογειώνει τη γεύση

Συνταγή για γουακαμόλε με 1 μυστικό συστατικό που απογειώνει τη γεύση

Πηγή φωτογραφίας: freepik

Το γουακαμόλε είναι αναμφίβολα ένα από τα πιο αγαπημένα ντιπ. Εάν ψάχνετε έναν τρόπο να αναβαθμίσετε την κλασική συνταγή και να δώσετε μια απρόσμενα δροσιστική γεύση, υπάρχει ένα μυστικό συστατικό που θα το κάνει ακαταμάχητο.

Ξεχάστε τον παραδοσιακό κόλιανδρο. Σύμφωνα με τους ειδικούς του “Avocados from Mexico”, το μυστικό για ένα πραγματικά δροσιστικό γουακαμόλε είναι ο φρέσκος δυόσμος. Αυτό το βότανο προσδίδει μια αναζωογονητική νότα που ταιριάζει ιδανικά με ψητά κρέατα ή απλά με τσιπς τορτίγιας.

Συνταγή για γουακαμόλε με δυόσμο 

Υλικά

Οδηγίες

  1. Πολτοποιήστε πρώτα τα αβοκάντο.
  2. Στη συνέχεια, προσθέστε απαλά όλα τα υπόλοιπα υλικά, προσέχοντας ο δυόσμος να μην πολτοποιηθεί υπερβολικά.

Εκτός από την υπέροχη γεύση, τα αβοκάντο είναι πλούσια σε σχεδόν 20 βιταμίνες, μέταλλα και φυτοθρεπτικά συστατικά, καθιστώντας το γουακαμόλε ένα θρεπτικό και υγιεινό συνοδευτικό, ιδανικό για κάθε περίσταση.

Μια ακόμα ιδέα για τους λάτρεις της γεύσης…

Για όσους θέλουν να πειραματιστούν ακόμα περισσότερο, η προσθήκη κύμινου μπορεί να απογειώσει το γουακαμόλε, ενισχύοντας την πλούσια και γήινη γεύση του.

Exit mobile version