Στεγνώστε τα ρούχα σας σε 5 λεπτά χωρίς στεγνωτήριο με μια έξυπνη μέθοδο

Πείτε «αντίο» στα βρεγμένα ρούχα που συγκεντρώνουν μούχλα με ένα απλό κόλπο 5 λεπτών. Πρόκειται για μια αποτελεσματική μέθοδο για το στέγνωμα των υγρών ρούχων, χωρίς τη χρήση θέρμανσης ή στεγνωτηρίου.

Το πλύσιμο των ρούχων μπορεί να είναι μια χρονοβόρα και κουραστική διαδικασία, καθώς προσπαθείτε με διάφορους τρόπους να στεγνώσετε τα βρεγμένα ρούχα, κάτι το οποίο είναι δύσκολο, ειδικά το χειμώνα.

Ευτυχώς, υπάρχει ένας έξυπνος τρόπος για να στεγνώσετε τα ρούχα, σε μόλις πέντε λεπτά, χωρίς να τα απλώσετε σε εξωτερικό χώρο ή να χρησιμοποιήσετε καλοριφέρ ή στεγνωτήριο.

Ο Tor Rydder μοιράστηκε τη “μέθοδο Burrito” για το γρήγορο στέγνωμα των ρούχων, ως ταξιδιωτικό κόλπο. Η απλή αυτή μέθοδος λειτουργεί αν χρειαστεί να στεγνώσετε κάτι γρήγορα ανά πάσα στιγμή.

Στο κανάλι του στο YouTube, Organizing TV, ο Tor Rydder δείχνει την τεχνική που απαιτεί μόνο μια πετσέτα και το πάτωμα.

Για να τη χρησιμοποιήσετε τη “μέθοδο Burrito” ακολουθήστε τα εξής βήματα:

  • Βάλτε τα βρεγμένα ρούχα σας μέσα σε μια πετσέτα.
  • Τυλίξτε τη πετσέτα σφιχτά γύρω από τα ρούχα.
  • Τοποθετήστε τα τυλιγμένα ρούχα στο πάτωμα.
  • Πατήστε τα τυλιγμένα ρούχα με τα πόδια σας για 5 λεπτά.

Η θερμότητα του σώματος σας θα βοηθήσει τα ρούχα να στεγνώσουν γρήγορα. Αυτό το κόλπο λειτουργεί καλύτερα για ρούχα που είναι ελαφρώς βρεγμένα. Εάν τα ρούχα σας είναι πολύ βρεγμένα, μπορεί να χρειαστεί να τα αφήσετε να στεγνώσουν για λίγο πριν τα τυλίξετε στην πετσέτα.

Η μέθοδος “burrito” είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους δεν έχουν στεγνωτήριο ή για όσους θέλουν να στεγνώσουν γρήγορα τα ρούχα τους. Είναι, επίσης, μια καλή επιλογή για όσους ταξιδεύουν και δεν θέλουν να κουβαλάνε μαζί τους στεγνωτήριο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ