«Προσέξτε, έρχεται ο Κόμης Γάτουλας»: Χαριτωμένη γάτα αρνείται να βγάλει την Halloween στολή της – ΒΙΝΤΕΟ

Το Halloween πέρασε. Ο κόσμος ετοιμάζεται σιγά σιγά για τα Χριστούγεννα, όμως μία γατούλα δεν θέλει να αποχωριστεί το τρομακτικό κουστούμι της.

Ο Lindo έχει «κάψει καρδιές» στα social media. Σε βίντεο που ανέβηκε στο TikTok o χαριτωμένος γατούλης δείχνει την νέα του στολή Δράκουλα που φόρεσε το Halloween. Όπως αποκάλυψε η ιδιοκτήτριά του, η Amanda, που διαχειρίζεται τον λογαριασμό στο TikTok με το όνομα @twonawtycats, ο Lindo αρνείται να βγάλει την μαυροκόκκινη κάπα του, έχοντας αποδεχτεί πλήρως τον ρόλο του ως… «Κόμης Γάτουλας».

«Έβαλα μια στολή του Δράκουλα στη γάτα μου και δεν θέλει να τη βγάλει. Ακόμα και τις ασκήσεις της τις κάνει φορώντας την. Με αυτήν τρώει κιόλας. Είχαμε καλεσμένους στο σπίτι και εκείνος την φορούσε ακόμα. Σίγουρα του άρεσε το κοστούμι του» αναφέρει στο βίντεο η Amanda.

«Έχω τρεις γάτες: υιοθέτησα τον Guccie και τον Lindo πριν από περίπου 4 χρόνια όταν ήταν γατάκια και τον Prince που είναι ένα νέο μέλος στην οικογένειά μας. Τον υιοθέτησα λίγο πριν από μια εβδομάδα. Είναι περίπου πέντε χρονών. Κανονικά δεν αρέσει στον Lindo να είναι ντυμένος, αλλά παραδόξως του άρεσε η στολή του Δράκουλα» είπε η Amanda στο Newsweek.

@twonawtycats He sure loved that costume 😅😅 #catsoftiktok #petsoftiktok #funnycatsoftiktok #happyhalloween #Dracula #bengalsoftiktok ♬ Monkeyshine-JP – Lt FitzGibbons Men

Πηγή: FOXreport.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ